Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Programmabeleid van AdMob en AdSense

Schending van het AdMob-beleid: app(s) of account uitgeschakeld

Het AdMob-beleidsteam doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw apps aan ons beleid voldoen. Alle AdMob-uitgevers moeten zich bovendien aan het AdSense-beleid houden om AdMob te kunnen gebruiken. Het AdMob-beleidsteam behoudt zich het recht voor op elk gewenst moment de weergave van advertenties in uw app(s) stop te zetten en/of uw AdMob-account uit te schakelen. Als uw account is uitgeschakeld, komt u niet in aanmerking voor verdere deelname aan het AdSense- en/of AdMob-programma.

Bezwaarprocedure voor schendingen op app-niveau

U wordt in het AdMob-beleidscentrum en via e-mail op de hoogte gesteld van schendingen op app-niveau. U kunt de details van de schending bekijken in het beleidscentrum van uw AdMob-account. Lees de beschrijving van de schending zorgvuldig door, evenals welke stappen u eventueel kunt nemen om het probleem te verhelpen. Nadat u de juiste wijzigingen in uw app heeft aangebracht, kunt u een beoordeling van uw app aanvragen in het beleidscentrum. Als uw bezwaar wordt afgewezen, raden we u aan de beleidsvereisten en de wijzigingen die u heeft aangebracht nogmaals na te lopen om na te gaan of het probleem zelf is opgelost. Dien daarna opnieuw bezwaar in voor de schending via het Beleidscentrum.

Bezwaarprocedure voor schendingen op accountniveau

U wordt via e-mail op de hoogte gesteld van schendingen op accountniveau. Raadpleeg de e-mail van het AdMob-beleidsteam voor meer informatie over de schending(en). Als u de e-mail niet heeft gezien, doorzoekt u de inbox van het e-mailadres dat aan uw AdMob-account is gekoppeld. De e-mail heeft als afzender admob-noreply@google.com. Controleer ook de spammap van uw e-mailaccount om na te gaan of de e-mail niet per ongeluk als spam is gemarkeerd.

Lees de melding (waarin een probleem-ID moet staan) zorgvuldig door. De e-mail bevat een beschrijving van de schending en de stappen die u eventueel kunt nemen om het probleem op te lossen. Wanneer u de benodigde wijzigingen in uw app heeft aangebracht, kunt u een beoordeling van uw app aanvragen door bezwaar te maken tegen schending van het AdMob-beleid.

Bekijk deze video om het verschil te begrijpen tussen een waarschuwingsmail en een e-mail over uitgeschakelde advertentieweergave, en hoe u het bezwaarformulier correct invult.

AdMob Policy Notifications and Completing an Appeal Form

Bronnen

Contactformulieren