Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

App- og kontoappeller

Overtrædelse af AdMob-politik: Deaktiverede apps eller deaktiveret konto

AdMob-politikteamet arbejder hårdt for at sikre, at dine apps overholder vores politikker. Alle AdMob-udgivere skal desuden overholde AdSense-politikkerne for at kunne bruge AdMob. AdMob-politikteamet forbeholder sig desuden retten til når som helst at deaktivere annoncevisningen i din app og/eller deaktivere din AdMob-konto. Hvis din konto deaktiveres, kan du ikke længere deltage i AdSense- og/eller AdMob-programmet.

Appelproces i tilfælde af overtrædelser på appniveau

Hvis der er tale om overtrædelser på appniveau, bliver du underrettet i Politikcenter for AdMob og via mail. Du kan se nærmere oplysninger om overtrædelsen i Politikcenter på din AdMob-konto. Læs beskrivelsen af overtrædelsen grundigt, og gennemgå de ting, du eventuelt kan gøre for at løse problemet. Når du har foretaget de relevante ændringer i din app, kan du anmode om en gennemgang af appen via Politikcenter. Hvis din appel afvises, foreslår vi, at du gennemgår oplysningerne om politikken og de ændringer, du har foretaget igen, for at sikre, at selve problemet er løst. Indsend derefter en ny appel vedrørende overtrædelsen via Politikcenter.

Appelproces i tilfælde af overtrædelser på kontoniveau

Hvis der er tale om overtrædelser på kontoniveau, bliver du underrettet via mail. Du kan få flere oplysninger om overtrædelserne i den mail, du har modtaget fra AdMob-politikteamet. Hvis du ikke har modtaget denne mail, kan du prøve at søge efter mails fra admob-noreply@google.com i indbakken for den mailadresse, der er knyttet til din AdMob-konto. Tjek også din mailkontos spamfilter for at se, om mailen ved en fejl er blevet markeret som spam.

Læs mailen (som bør indeholde et problem-id) grundigt for at få en beskrivelse af overtrædelsen, og hvad du eventuelt kan gøre for at løse problemet. Når du har foretaget de relevante ændringer i din app, kan du anmode om en gennemgang af appen ved at indsende en appel angående overtrædelse af AdMob-politikkerne.

Se denne video for at finde ud af, hvad forskellen er på en advarselsmail og en mail vedrørende deaktivering af annoncevisningen, og hvordan du udfylder appelformularen korrekt.

AdMob Policy Notifications and Completing an Appeal Form

Ressourcer

Kontaktformularer