Campagnes

Een campagne of advertentie bewerken of verwijderen

Een campagne bewerken

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Campagnes.
  3. Click the name of the campaign in the table.
  4. Breng de gewenste wijzigingen aan.
  5. Klik op Opslaan.
    Campagnes die meer dan achttien maanden geleden zijn beëindigd, kunnen niet meer worden bewerkt.

Een campagne verwijderen

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Campagnes.
  3. Vink het selectievakje aan naast de campagne die u wilt verwijderen.
  4. Klik op Status wijzigen en selecteer Verwijderen.
  5. Klik op Opslaan.
Als u een campagne verwijdert, wordt de campagne permanent uitgeschakeld en kan deze niet worden hersteld. Ook de bijbehorende advertenties van de campagne worden verwijderd. Verwijderde campagnes en advertenties kunnen niet opnieuw worden geactiveerd.

Een advertentie bewerken

Volg de onderstaande stappen om een advertentie te bewerken.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Campagnes.
  3. Klik op de naam van de campagne met de advertentie die u wilt wijzigen.
  4. Klik op het tabblad Advertenties.
  5. Klik op de advertentie die u wilt wijzigen.
  6. Breng de gewenste wijzigingen aan.
  7. Klik op Opslaan.

Een nieuwe advertentie maken in een bestaande campagne

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Campagnes.
  3. Klik op de naam van de campagne waarin u de nieuwe advertentie wilt maken.
  4. Klik op het tabblad Advertenties.
  5. Klik op Nieuwe advertentie maken. Volg de instructies voor het maken van een advertentie

Een advertentie verwijderen

Volg de onderstaande stappen om een advertentie te verwijderen.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik op Campagnes.
  3. Klik op de naam van de campagne met de advertentie die u wilt verwijderen.
  4. Klik op het tabblad Advertenties.
  5. Zoek de advertentie die u wilt verwijderen en klik op  .
  6. Klik op Verwijderen.