Kampanjat

Kampanjan tai mainoksen muokkaaminen tai poistaminen

Kampanjan muokkaaminen

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Kampanjat.
  3. Click the name of the campaign in the table.
  4. Tee haluamasi muutokset.
  5. Klikkaa Tallenna.
    Et voi muokata kampanjoita, joiden päättymisestä on yli 18 kuukautta.

Kampanjan poistaminen

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Kampanjat.
  3. Valitse poistettavan kampanjan vieressä oleva valintaruutu.
  4. Valitse Muuta tilaa ja valitse Poista.
  5. Klikkaa Tallenna.
Kampanjan poistaminen on pysyvä ja peruuttamaton toimenpide. Myös kampanjaan yhdistetyt mainokset poistetaan. Poistettuja kampanjoita ja mainoksia ei voi aktivoida uudelleen.

Mainoksen muokkaaminen

Voit muokata mainosta noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa sen kampanjan nimeä, joka sisältää muutettavan mainoksen.
  4. Klikkaa Mainokset-välilehteä.
  5. Klikkaa mainosta, jota haluat muuttaa.
  6. Tee haluamasi muutokset.
  7. Klikkaa Tallenna.

Uuden mainoksen luominen aiemmin luotuun kampanjaan

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa sen kampanjan nimeä, johon haluat luoda uuden mainoksen.
  4. Klikkaa Mainokset-välilehteä.
  5. Valitse Luo uusi mainos. Noudata mainoksen luomista koskevia ohjeita.

Mainoksen poistaminen

Voit poistaa mainoksen noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse Kampanjat.
  3. Klikkaa sen kampanjan nimeä, joka sisältää poistettavan mainoksen.
  4. Klikkaa Mainokset-välilehteä.
  5. Etsi mainos, jonka haluat poistaa, ja klikkaa  .
  6. Klikkaa Poista.