Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Kampanjat

Kuvamainokset

Kuvamainokset ovat mainoksia, joissa näkyy kuva. Niiden avulla vangitset sovelluksesi käyttäjien huomion. Kuvamainosten avulla voit houkutella asiakkaita sovelluksesi käyttäjiksi tai verkkosivustollesi käyttämällä grafiikan ja tekstin yhdistelmää.

Voit luoda erikokoisia kuvamainoksia. Kuvamainoksia voidaan näyttää useassa erilaisessa esihyväksytyssä koossa. Koot mitataan pikseleissä. Ennen kuvamainoksen luomista sinun on valmisteltava sopivan kokoinen ja muotoinen kuvatiedosto. Koko- ja muotovaatimukset vaihtelevat sen mukaan, missä aiot näyttää mainostasi.

Mainosten on noudatettava AdMob-käytäntöjä.

Kuvamainoksen kentät

Sovelluksen mainostaminen
  • Mainoksen nimi: Lisää mainoksen nimi (enintään 25 merkkiä).
  • Sovellus tai verkkosivusto: Klikkaa Sovellus-painiketta, jos et vielä ole valinnut sovellusta.
  • Sovellus: Etsi hakukentän avulla mainoksessa mainostettava sovellus.
  • Kohde-URL: Anna URL-osoite, johon AdMob ohjaa mainosta klikanneet käyttäjät. Tämä URL-osoite ei näy mainoksessa.
  • Kuvan lataus: Lataa tietokoneeltasi mainosaineistona käytettävä kuvatiedosto.
Verkkosivuston mainostaminen
  • Mainoksen nimi: Lisää mainoksen nimi (enintään 25 merkkiä).
  • Sovellus tai verkkosivusto: Klikkaa Verkkosivusto-painiketta, jos et vielä ole valinnut verkkosivustoa.
  • Kohde-URL: Anna URL-osoite, johon AdMob ohjaa mainosta klikanneet käyttäjät. Tämä URL-osoite ei näy mainoksessa.
  • Kuvan lataus: Lataa tietokoneeltasi mainosaineistona käytettävä kuvatiedosto.

Tuetut kuvamainoskoot ja -muodot

Seuraavan vaatimusluettelon avulla voit varmistaa, että kuvamainoksesi ovat sopivan kokoisia.

Tiedostotyyppi
  • .JPG
  • .PNG
  • .GIF
Tiedoston koko Enintään 150 kt
Kuvakoko

Kuvake, joka merkitsee HD-resoluutiota (teräväpiirtoa) mobiilimainoksissa käytettävissä kuvissa Voit lähettää kaksi kertaa suurempia kuvia (esim. 640 x 100 ‑kokoisen kuvan 320 x 50 ‑kokoiseen mainospaikkaan) korkean resoluution näyttölaitteita varten. Kun mainos näytetään, kuvan kokoa muokataan automaattisesti laitteen kuvapistetiheyden mukaan.

• 320 x 50: mobiilileaderboard Kuvake, joka merkitsee HD-resoluutiota (teräväpiirtoa) mobiilimainoksissa käytettävissä kuvissa
  • 480 x 32: mobiilibanneri (vaaka) Kuvake, joka merkitsee HD-resoluutiota (teräväpiirtoa) mobiilimainoksissa käytettävissä kuvissa
  • 320 x 100: suuri mobiilibanneri Kuvake, joka merkitsee HD-resoluutiota (teräväpiirtoa) mobiilimainoksissa käytettävissä kuvissa
  • 468 x 60: banneri Kuvake, joka merkitsee HD-resoluutiota (teräväpiirtoa) mobiilimainoksissa käytettävissä kuvissa
  • 728 x 90: leaderboard Kuvake, joka merkitsee HD-resoluutiota (teräväpiirtoa) mobiilimainoksissa käytettävissä kuvissa
  • 300 x 250: upotettu suorakaide Kuvake, joka merkitsee HD-resoluutiota (teräväpiirtoa) mobiilimainoksissa käytettävissä kuvissa
  • 320 x 480: älypuhelimen välimainos (pysty) Kuvake, joka merkitsee HD-resoluutiota (teräväpiirtoa) mobiilimainoksissa käytettävissä kuvissa
  • 480 x 320: älypuhelimen välimainos (vaaka) Kuvake, joka merkitsee HD-resoluutiota (teräväpiirtoa) mobiilimainoksissa käytettävissä kuvissa
  • 768 x 1 024: tabletin välimainos (pysty) Kuvake, joka merkitsee HD-resoluutiota (teräväpiirtoa) mobiilimainoksissa käytettävissä kuvissa
  • 1 024 x 768: tabletin välimainos (vaaka) Kuvake, joka merkitsee HD-resoluutiota (teräväpiirtoa) mobiilimainoksissa käytettävissä kuvissa
Näytekuvakoko

728 × 90 jättibanneri

468 × 60 banneri

320 × 50 mobiilijättibanneri

300 × 250 upotettu suorakaide

Lisätietoja on Google Ads -kuvamainoskäytännössä.