Kampanjat

Kuvamainokset

Kuvamainokset ovat mainoksia, joissa näkyy kuva. Niiden avulla vangitset sovelluksesi käyttäjien huomion. Kuvamainosten avulla voit houkutella asiakkaita sovelluksesi käyttäjiksi tai verkkosivustollesi käyttämällä grafiikan ja tekstin yhdistelmää.

Voit luoda erikokoisia kuvamainoksia. Kuvamainoksia voidaan näyttää useassa erilaisessa esihyväksytyssä koossa. Koot mitataan pikseleissä. Ennen kuvamainoksen luomista sinun on valmisteltava sopivan kokoinen ja muotoinen kuvatiedosto. Koko- ja muotovaatimukset vaihtelevat sen mukaan, missä aiot näyttää mainostasi.

Mainosten on noudatettava AdMob-käytäntöjä.

Kuvamainoksen kentät

Sovelluksen mainostaminen
  • Mainoksen nimi: Anna mainoksen nimi (enintään 25 merkkiä).
  • Sovellus tai verkkosivusto: Klikkaa Sovellus-painiketta, jos et vielä ole valinnut sovellusta.
  • Sovellus: Etsi hakukentän avulla mainoksessa mainostettava sovellus.
  • Kohde-URL: Anna URL-osoite, johon AdMob ohjaa mainosta klikanneet käyttäjät. Tämä URL-osoite ei näy mainoksessa.
  • Kuvan lähetys: Lähetä tietokoneeltasi mainoksena käytettävä kuvatiedosto.
Verkkosivuston mainostaminen
  • Mainoksen nimi: Anna mainoksen nimi (enintään 25 merkkiä).
  • Sovellus tai verkkosivusto: Klikkaa Verkkosivusto-painiketta, jos et vielä ole valinnut verkkosivustoa.
  • Kohde-URL: Anna URL-osoite, johon AdMob ohjaa mainosta klikanneet käyttäjät. Tämä URL-osoite ei näy mainoksessa.
  • Kuvan lähetys: Lähetä tietokoneeltasi mainoksena käytettävä kuvatiedosto.

Tuetut kuvamainoskoot ja -muodot

Seuraavan vaatimusluettelon avulla voit varmistaa, että kuvamainoksesi ovat sopivan kokoisia.

Tiedostotyyppi
  • .JPG
  • .PNG
  • .GIF
Tiedoston koko Enintään 150 kt
Kuvakoko

An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads. Voit lähettää kaksi kertaa suurempia kuvia (esim. 640 x 100 ‑kokoisen kuvan 320 x 50 ‑kokoiseen mainospaikkaan) korkean resoluution näyttölaitteita varten. Kun mainos näytetään, kuvan kokoa muokataan automaattisesti laitteen kuvapistetiheyden mukaan.

• 320 x 50: mobiilileaderboard An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 480 x 32: mobiilibanneri (vaaka) An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 320 x 100: suuri mobiilibanneri An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 468 x 60: banneri An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 728 x 90: leaderboard An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 300 x 250: upotettu suorakaide An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 320 x 480: älypuhelimen välimainos (pysty) An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 480 x 320: älypuhelimen välimainos (vaaka) An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 768 x 1 024: tabletin välimainos (pysty) An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
  • 1 024 x 768: tabletin välimainos (vaaka) An icon that indicates HD or high-definition resolution for images intended for use in mobile ads.
Näytekuvakoko

728 × 90 jättibanneri

468 × 60 banneri

320 × 50 mobiilijättibanneri

300 × 250 upotettu suorakaide

Lisätietoja on Google Ads -kuvamainoskäytännössä.