Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

En forklaring av landsspesifikke begrensninger for AdMob

Google må etterkomme sanksjoner innført av United States Office of Foreign Assets Control (OFAC). Som et resultat av dette er AdMob ikke tilgjengelig for brukere i følgende land eller områder:

• Krim
  • Cuba
  • Såkalte Folkerepublikken Donetsk (DNR) og Folkerepublikken Lugansk (LNR)
  • Iran
  • Nord-Korea
  • Syria

Områder som nylig er lagt til

Hvis du holder til i et område som nylig er blitt underlagt OFAC-sanksjoner (f.eks. Krim), sperres AdMob-kontoen din. Vi sender deg en e-post der vi informerer deg om at kontoen din er berørt. Vi har ikke mulighet til å gi utsettelser eller gjøre unntak. Hvis du mener at kontoen din ikke burde ha vært sperret, kan du sende inn en anke via dette kontaktskjemaet.

Kontotilgang i områder som omfattes av handelsforbudet

Selv om kontoen din ikke er basert i et av landene eller områdene som rammes av handelsforbudet, kan det likevel hende at du berøres av forbudet. Dette kommer av at du ikke kan logge deg på AdMob når du fysisk befinner deg i et land eller område som er gjenstand for handelsforbudet. Du har imidlertid tilgang til brukerstøtten for AdMob, retningslinjesenteret og andre AdMob-nettsteder som ikke krever at du logger på.

Refusjon for eksisterende kontoer

På grunn av USAs sanksjoner mot steder som rammes av handelsforbudet, kan du ikke motta betaling for eventuelle inntekter du har opparbeidet deg i kontoen din. Vi har ikke anledning til å gjøre unntak. Hvis sanksjonene løftes i fremtiden, kan vi utstede betalingene da.

Stedsmålretting

Disse områdene er ikke tilgjengelige for målretting eller ekskludering i verktøyet for stedsmålretting.

I AdMob kan du ikke målrette mot land eller områder som er gjenstand for OFAC-sanksjoner (og disse vises ikke som ekskluderinger for målretting). Eksisterende kampanjer målrettet mot steder som nylig er rammet av et handelsforbud, slutter å kjøre. For å gjenoppta disse kampanjene må du redigere dem og endre stedsmålrettingen slik at du ikke lenger målretter mot det aktuelle landet eller området.

Kontostøtte og optimalisering

Hvis bedriften din befinner seg utenfor disse områdene, men markedsfører produkter eller tjenester basert i ett av de berørte områdene, kan du ikke motta personlig tilpasset brukerstøtte eller kontooptimalisering.