Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

AdMobin maakohtaiset rajoitukset

Googlen on noudatettava Yhdysvaltain Office of Foreign Assets Controlin (OFAC:n) asettamia pakotteita. Tämän vuoksi AdMob ei ole käytettävissä seuraavissa maissa tai seuraavilla alueilla:

• Krim
  • Kuuba
  • Niin sanottu Donetskin kansantasavalta (DNR) ja Luhanskin kansantasavalta (LNR)
  • Iran
  • Pohjois-Korea
  • Syyria

Äskettäin lisätyt alueet

Jos toimit alueella, joka on lisätty äskettäin OFAC:n pakotelistalle (esim. Krim), AdMob-tilisi jäädytetään. Ilmoitamme sinulle tiliäsi koskevista toimista sähköpostitse. Lisäaikaa tai poikkeuksia ei valitettavasti myönnetä.Jos tili on mielestäsi jäädytetty aiheettomasti, tee valituspyyntö täyttämällä tämä yhteydenottolomake.

Tilille kirjautuminen vientikieltoalueelta

Vaikka tilisi ei sijaitsisikaan vientikieltomaassa tai -alueella, kielto voi silti vaikuttaa tilisi käyttöön. Tästä on kyse silloin, kun oleskelet vientikieltomaassa tai -alueella etkä voi kirjautua AdMob-tiliisi. Voit kuitenkin käyttää AdMob ohjekeskusta, käytäntökeskusta ja muita AdMob-verkkosivustoja, joissa ei edellytetä kirjautumista.

Tileille maksettavat hyvitykset

Yhdysvaltojen vientikieltoalueille asettamien pakotteiden vuoksi sinulle ei voida maksaa tilillesi kertyneitä tuloja. Poikkeuksia ei myönnetä. Voimme ehkä suorittaa maksut, kun pakotteet poistetaan.

Aluekohdistus

Pakotteiden alaiset alueet eivät ole käytettävissä aluekohdistustyökalussa kohdistusta tai poissulkemista varten.

Mainontaa ei voi kohdistaa OFAC:n pakotteiden alaisiin maihin ja alueisiin (eikä näitä maita ja alueita voi sulkea pois kohdistuksesta) AdMobissa. Jos vientikielto on asetettu äskettäin, kyseiselle alueelle aiemmin kohdistetut kampanjat lakkaavat toimimasta. Palauttaaksesi tällaiset kampanjat toimintaan sinun täytyy muokata kampanjoita ja poistaa kohdistus vientikieltomaasta tai -alueesta.

Tilien tuki ja optimointi

Jos et oleskele pakotteiden alaisella alueella mutta mainostat tällaisella alueella tarjottavia tuotteita tai palveluita, et ole oikeutettu henkilökohtaiseen tukeen tai tilin optimointipalveluun.