På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Betalningsinformation

Verifiera betalningsinformation

Du måste verifiera följande betalningsinformation innan vi kan utfärda din första AdMob-betalning.

• Bekräfta betalningsmottagarens namn och adress: Pinkoder, som vi beskriver närmare nedan, skickas till den postadress som är angiven i ditt konto. Vi använder dem för att bekräfta att ditt namn och din postadress stämmer. Om du behöver rätta någon information kan du ändra betalningsadressen.
  • Verifiera din adress: När intäkterna når gränsen för adressverifiering skickar vi en pinkod till betalningsmottagarens adress i ditt AdMob-konto. Du måste ange pinkoden i ditt AdMob-konto innan vi kan skicka betalningar till dig. Koden skickas med post och det kan ta upp till tre veckor innan du får den.
  • Verifiera ditt telefonnummer: I vissa länder kan du behöva göra en telefonnummerverifiering innan du kan ta emot betalningar. I så fall visas ett meddelande på fliken Hem när dina intäkter uppnår verifieringsgränsen.
    Obs! Telefonnumrets landskod måste matcha det land/område du valde när du registrerade dig för AdMob. Om du till exempel valde Sverige när du registrerade dig måste telefonnumret börja på +46.