På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Medling

Auktorisera optimering för vattenfallsannonskällor

När du aktiverar optimering av annonsnätverk för ett av de tillgängliga annonsnätverken ber vi dig markera en kryssruta som visar att du godkänner att AdMob och Google får åtkomst till, hanterar, hämtar och analyserar data som är kopplad till ditt konto i annonsnätverket. När du markerar kryssrutan bekräftar du att du inte bryter mot några avtal med tredje part genom att ge Google åtkomst till informationen.

Exempel på hur du aktiverar ett nytt annonsnätverk i AdMob

Det finns flera andra fall där det kan krävas att du markerar den här kryssrutan om du inte redan har gett ditt godkännande:

• Om du redigerar befintliga inloggningsuppgifter till ett annonsnätverk som du tidigare har aktiverat för optimering av annonsnätverk, och det nätverket har stöd för skrapning samt har konfigurerade skrapningsuppgifter.
  • Om du lägger till ett annonsnätverk som du tidigare har tagit bort, och det annonsnätverket har stöd för skrapning samt har konfigurerade skrapningsuppgifter.
  • Om du redigerar befintlig tilldelning på medlingssidan för annonsenheter för ett annonsnätverk som har stöd för skrapning samt har konfigurerade skrapningsuppgifter.
  • Om du lägger till en ny tilldelning på medlingssidan för annonsenheter för ett annonsnätverk som har stöd för skrapning samt har konfigurerade skrapningsuppgifter.

I samtliga dessa fall måste du markera kryssrutan för auktorisering. Annars kan du inte använda optimering av annonsnätverk med valda annonsnätverk.

Obs! Det kan hända att du måste återauktorisera de nätverk du redan använder för optimering av annonsnätverk. Om du inte gör om auktoriseringen kan det hända att optimeringen av dina befintliga annonsnätverk slutar fungera.