Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Fullmakt for optimalisering av annonsenettverk

Når du slår på optimalisering av annonsenettverk for et av de tilgjengelige annonsenettverkene, blir du bedt om å merke av i en rute for å angi at du gir AdMob og Google fullmakt til å se, administrere, hente ut og analysere data relatert til kontoen din for annonsenettverket. Når du merker av i denne avmerkingsboksen, indikerer du også at du – ved å gi Google tilgang til denne informasjonen – ikke bryter noen av tredjepartsavtalene du har inngått.

Det finnes flere andre situasjoner der du må merke av i ruten hvis du ikke allerede har gitt fullmakt:

• Hvis du endrer den eksisterende påloggingsinformasjonen for et annonsenettverk du tidligere har aktivert for optimalisering av annonsenettverk, og dette nettverket støtter datainnsamling, og det er konfigurert påloggingsinformasjon for datainnsamling for dette nettverket.
  • Hvis du legger til et annonsenettverk du tidligere har fjernet, og dette annonsenettverket støtter datainnsamling, og det er konfigurert påloggingsinformasjon for datainnsamling for dette nettverket.
  • Hvis du endrer den eksisterende tildelingen på siden for annonseenhetsmediasjon for et annonsenettverk som støtter datainnsamling, og det er konfigurert påloggingsinformasjon for datainnsamling for dette nettverket.
  • Hvis du legger til en ny tildeling på siden for annonseenhetsmediasjon for et annonsenettverk som støtter datainnsamling, og det er konfigurert påloggingsinformasjon for datainnsamling for dette nettverket.

I alle disse tilfellene må du merke av i ruten for fullmakt, ellers vil du ikke kunne bruke optimalisering av annonsenettverk for de valgte nettverkene.

Det kan også hende at du blir bedt om å gi ny fullmakt for annonsenettverkene du allerede bruker med optimalisering av annonsenettverk. Hvis du ikke gir noen slik ny fullmakt, kan det hende at optimalisering av annonsenettverk stoppes for nettverkene du allerede bruker.