Ad Review Center ja eston hallinta

Mainosten estäminen mainosverkoston perusteella

Voit estää mainoksia mainosverkoston perusteella seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Eston hallinta.
  3. Klikkaa Mainosverkostot.
  4. Salli tai estä mainosverkostot sivun hallintatoimintojen avulla. Muutokset tallentuvat automaattisesti.
    • An icon shaped like a no symbol - a red circle with a line through it.: Estä tämä verkosto.
    • A green checkmark or tick icon.: Salli tämä verkosto.

Mainosten estäminen mainosverkoston perusteella on mahdollista vain tilitasolla.