På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Appar

Dölja eller visa en app i AdMob

Den här informationen är endast avsedd för AdMob-användare. AdMob är en plattform för mobilappsannonsering för apputvecklare. Om du inte har något AdMob-konto rekommenderar vi att du
Obs! När du har skapat en app i AdMob kan du inte radera den. I stället kan du ta bort annonsenheter för att se till att appen inte längre genererar intäkter med AdMob.

När du ändrar synligheten för en app påverkas bara var appen kan synas i AdMob.

Det påverkar inte annonsvisning, intäkter eller rapporter, och appen raderas inte. Dolda appar kan fortsätta generera intäkter och finnas med i statistik och analys.

Dolda appar visas inte längre i listan med appar. Dolda appar markeras med ikonen Hidden icon.

Obs! Om du även använder Ad Manager tillämpas ändringar av appens synlighet i AdMob även i Ad Manager.

Om du till exempel uppdaterar statusen för en app till Synlig i AdMob uppdateras den till Synlig i Ad Manager.

Dölja en synlig app

Så här döljer du en app:

1. Logga in på ditt AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klicka på Appar i sidofältet.
  3. Klicka på Alla appar.
  4. Klicka på kryssrutan vid den app/de appar du vill dölja.
  5. Klicka på Appens synlighet
    En skärmdump på AdMob-gränssnittet som visar placeringen av knappen Appens synlighet, med alternativen Dölj och Visa.
  6. Klicka på Dölj. En dialogruta visas.
  7. Klicka på Dölj igen för att dölja vald app/valda appar i AdMob.

Visa en dold app

Så här visar du en app du har dolt:

1. Logga in på ditt AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klicka på Appar i sidofältet.
  3. Klicka på Alla appar.
  4. I det övre högra hörnet väljer du Alla appar i rullgardinsmenyn, eller Alla dolda appar för att visa alla dina dolda appar. Appar som redan är dolda markeras med ikonen Hidden icon.AdMob-gränssnittet visar rullgardinsmenyn Alla appar
  5. Klicka på kryssrutan vid den app/de appar du vill visa.
  6. Klicka på Ange synlighet.
    Appens synlighet i AdMob-gränssnittet.
  7. Klicka på Visa. En dialogruta visas.
  8. Klicka på Visa igen för att visa vald app/valda appar i AdMob.

Kontrollera apparnas synlighet

Så här kontrollerar du vilka appar som är dolda eller synliga:

1. Logga in på ditt AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klicka på Appar i sidofältet.
  3. Klicka på Alla appar.
  4. I det övre högra hörnet klickar du på Alla appar. En rullgardinsmeny visas. Välj det alternativ som du vill se: Alla appar, Alla synliga appar eller Alla dolda appar
    Appens synlighet i AdMob-gränssnittet under appinställningar.