Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Apper

Vis eller skjul apper i AdMob

Merk: Når du først har konfigurert en app i AdMob, kan du ikke slette den. Følg veiledningen nedenfor for å skjule appen i kontoen din.

Når du endrer synligheten for en app, har det bare innvirkning på hvor appen kan ses i AdMob.

Synligheten til appen påvirker ikke annonseleveringen, inntektene eller rapporteringen, og appen blir ikke slettet. Skjulte apper kan fortsatt generere inntekter og statistikk.

Skjulte apper vises ikke lenger i listen over apper, og de er merket med Hidden icon-ikonet.

Merk: Hvis du også bruker Ad Manager, gjenspeiles endringer i appers synlighet i AdMob også i Ad Manager.

Hvis du for eksempel oppdaterer statusen for en app til «Synlig» i AdMob, blir den også oppdatert til «Synlig» i Ad Manager.

Skjul synlige apper

Følg fremgangsmåten nedenfor for å skjule apper.

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Apper i sidefeltet.
  3. Klikk på Alle apper.
  4. Klikk i avmerkingsboksen ved siden av appene du vil skjule.
  5. Klikk på Appens synlighet
    En skjermdump av AdMob-grensesnittet som viser hvor «Appens synlighet»-knappen er plassert, med de tilgjengelige alternativene «Skjul» og «Vis»
  6. Velg Skjul. Nå vises en dialogboks.
  7. Klikk på Skjul igjen for å skjule de valgte appene i hele AdMob.

Vis skjulte apper

Slik viser du apper du tidligere har skjult:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Apper i sidefeltet.
  3. Klikk på Alle apper.
  4. I rullegardinmenyen øverst til høyre velger du Alle apper. Du kan alternativt velge Alle skjulte apper for å se alle de skjulte appene dine. Apper du tidligere har skjult, er merket med Hidden icon-ikonet.I AdMob-grensesnittet vises «Alle apper»-rullegardinmenyen
  5. Klikk i avmerkingsboksen ved siden av appene du vil vise.
  6. Klikk på Angi synlighet.
    Appens synlighet i AdMob-grensesnittet.
  7. Velg Vis. Nå vises en dialogboks.
  8. Klikk på Vis igjen for å gjøre de valgte appene synlige i hele AdMob.

Sjekk hvilke apper som er synlige

Slik sjekker du hvilke apper som er skjult eller synlige:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Apper i sidefeltet.
  3. Klikk på Alle apper.
  4. Klikk på Alle apper. Nå ser du en rullegardinmeny. Velg ønsket alternativ: Alle apper, Alle synlige apper eller Alle skjulte apper
    Appsynlighet i AdMob-grensesnittet under appinnstillingene.