Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Sovellukset

Sovelluksen piilottaminen tai näyttäminen AdMobissa

Huom. Kun olet määrittänyt sovelluksen AdMobissa, et voi poistaa sitä. Piilota sovellus tililtäsi alla olevien ohjeiden avulla.

Sovelluksen näkyvyyden muuttaminen vaikuttaa vain siihen, missä sovellus näkyy AdMobissa.

Sovelluksen näkyvyys ei vaikuta mainosten näyttöön, tuloihin tai raportointiin, eikä sovellustasi poisteta. Piilotetut sovellukset tuottavat edelleen tuloja, tilastoja ja analytiikkaa.

Piilotettuja sovelluksia ei näytetä sovellusluettelossa. Piilotettujen sovellusten kohdalla näkyy kuvake Hidden icon.

Huom. Jos käytät myös Ad Manageria, sovelluksen näkyvyyteen AdMobissa tehdyt muutokset koskevat myös Ad Manageria.

Jos esimerkiksi päivität AdMobissa sovelluksen tilaksi "Näkyy", sen tilaksi päivittyy "Näkyy" myös Ad Managerissa.

Näkyvän sovelluksen piilottaminen

Sovelluksen piilottaminen:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse Kaikki sovellukset.
  4. Valitse piilotettavien sovellusten viereiset valintaruudut.
  5. Klikkaa Sovelluksen näkyvyys
    AdMobin käyttöliittymästä otetussa kuvakaappauksessa näkyy Sovelluksen näkyvyys ‑painike, jonka alta löytyvät vaihtoehdot "Piilota" ja "Näytä"
  6. Valitse Piilota. Näyttöön avautuu valintaikkuna.
  7. Piilota valitut sovellukset kaikkialla AdMobissa klikkaamalla uudelleen Piilota.

Piilotetun sovelluksen tuominen näkyviin

Aiemmin piilottamasi sovelluksen näyttäminen:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse Kaikki sovellukset.
  4. Valitse oikean yläkulman avattavasta valikosta Kaikki sovellukset, tai valitse Kaikki piilotetut sovellukset, jos haluat nähdä kaikki piilotetut sovellukset. Aiemmin piilotettujen sovellusten kohdalla näkyy kuvake Hidden icon.AdMob-käyttöliittymässä näkyy avattava Kaikki sovellukset ‑valikko
  5. Valitse näytettävien sovellusten viereiset valintaruudut.
  6. Valitse Aseta näkyvyys.
    Sovelluksen näkyvyys AdMob-käyttöliittymässä
  7. Valitse Näytä. Näyttöön avautuu valintaikkuna.
  8. Tuo valitut sovellukset näkyviin kaikkialla AdMobissa valitsemalla uudelleen Näytä.

Sovellusten näkyvyyden tarkistaminen

Voit tarkistaa seuraavien ohjeiden mukaan, mitkä sovellukset ovat näkyviä tai piilotettuja:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse Kaikki sovellukset.
  4. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Kaikki sovellukset. Avattava valikko tulee näkyviin. Valitse haluamasi vaihtoehto: Kaikki sovellukset, Kaikki näkyvät sovellukset tai Kaikki piilotetut sovellukset
    Sovelluksen näkyvyys AdMob-käyttöliittymän sovellusasetuksissa