Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Programretningslinjene for AdMob og AdSense

Kan jeg se en oversikt over fradrag i inntektene mine for ugyldig aktivitet?

Vi må beskytte integriteten til systemene som avdekker ugyldig aktivitet, og derfor kan vi ikke dele spesifikke detaljer om hvor vi har registrert ugyldig aktivitet, eller omfanget av dette, i appen din.

Det finnes tre situasjoner der Google trekker ugyldig trafikk fra inntektene dine. Nedenfor finner du et sammendrag av hver av disse, for at du skal få innsikt i arbeidet Google gjør for å gi deg nøyaktig rapportering som gjenspeiler reell brukeraktivitet.
Filtrering i sanntid

Hvis du ser på rapportene ofte, kan du legge merke til uvanlige svingninger i antallet klikk og inntektene i løpet av dagen. Grunnen er at Google automatisk fjerner inntekter fra rapportene som stammer fra handlinger som doble klikk, søkeroboter, sabotasje og så videre.

Inntekter som fjernes ved ferdigstillelse

Rapportene i kontoen din har gode anslag for den nåværende kontoaktiviteten. Disse inntektene gjøres imidlertid ikke om til totalinntekter før ved utgangen av måneden, altså etter at vi har justert for faktorer som forsinket behandling av tall, avvik som stammer fra avrunding, og beskyttelsestiltak mot ugyldige klikk og visninger. Når inntektene er bekreftet, vises de på «Transaksjoner»-siden. Her finner du totalinntekten din, inkludert alle inntekter du har til gode for gyldig aktivitet.

Hvis du ser en ordrelinje med fratrekk for ugyldig aktivitet på «Transaksjoner»-siden din, skyldes dette at deler av inntektene stammer fra ugyldig aktivitet. Også inntekter fra ugyldige klikk eller visninger tilbakebetales til de berørte annonsørene på dette stadiet.

Fradrag innen 60 dager etter utbetaling

I sjeldne tilfeller kan vi justere saldoen din på grunn av ugyldig aktivitet som er registrert etter at betalingen for de aktuelle klikkene og visningene ble utstedt. Hvis vi i ettertid oppdager at deler av totalinntekten din stammer fra ugyldig aktivitet, inkluderer vi også disse fradragene på ordrelinjen for ugyldig aktivitet på «Transaksjoner»-siden.

I så fall refunderer vi annonsørene som har betalt for klikkene eller visningene, og justerer saldoen din tilsvarende. «Transaksjoner»-siden kan gi inntrykk av at du har en utestående saldo, men vi kan forsikre deg om at du ikke behøver å sende noen betaling til Google. Det utestående beløpet trekkes fra den fremtidige totalinntekten din.

Finn ut mer om fradrag for ugyldig trafikk i de vanlige spørsmålene om fradrag i inntekter.

Hvis du ser hyppige fradrag i inntektene dine, bør du sette av tid til å gå gjennom trafikkloggen din. Sørg for at du overholder retningslinjene for vanlige spørsmål om ugyldig trafikk.

Du kan også rapportere mistenkelig aktivitet direkte til trafikkteamet vårt via kontaktskjemaet for ugyldige klikk.