Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Mainosten hoitaminen

Sovellusasennusmainosten estäminen

Nämä tiedot koskevat vain AdMob-käyttäjiä. AdMob on sovelluskehittäjille tarkoitettu mobiilisovellusten mainonta‑alusta. Jos sinulla ei ole AdMob-tiliä, suosittelemme

Voit estää tiettyjä sovelluksia koskevien asennusmainosten ("lataa klikkaamalla" ‑mainosten) ja sovelluksen käyttöön uudelleen aktivoivien mainosten näkymisen käyttämällä estoasetuksia. Huomaathan, että sovellusasennusmainosten estäminen on käytettävissä vain Google Playssa ja App Storessa. Suodatin ei myöskään koske muita mainostyyppejä, kuten "siirry sivustolle klikkaamalla"- tai "siirry sovellukseen klikkaamalla" ‑mainoksia, joissa käytetään kolmannen osapuolen seuranta-URL-osoitetta.

Näin voit estää tiettyjen sovellusten asennusmainokset:

Sovellustason estäminen

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse sovelluksesi nimi. Jos et näe sitä viimeaikaisten sovellusten joukossa, valitse Näytä kaikki sovellukset, niin voit hakea sovellusta kaikkien AdMobiin lisäämiesi sovellusten joukosta.
  4. Klikkaa sivupalkista sovelluksesi nimen alta Eston hallinta.
  5. Klikkaa Ylläpidä sovellusasennusmainoksia.
  6. Kirjoita hakukenttään estettävän sovelluksen nimi, kehittäjä tai sovelluksen tunnus. Klikkaa Hae.
  7. Salli tai estä kategorioita sivulla olevien hallinta-asetusten avulla. Estettyjen sovellusten asennusmainosten pitäisi lakata näkymästä sovelluksessasi 24 tunnin kuluessa.

Tilitason estäminen

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Eston hallinta.
  3. Klikkaa Ylläpidä sovellusasennusmainoksia.
  4. Kirjoita hakukenttään estettävän sovelluksen nimi, kehittäjä tai sovelluksen tunnus. Klikkaa Hae.
  5. Salli tai estä kategorioita sivulla olevien hallinta-asetusten avulla. Estettyjen sovellusten asennusmainosten pitäisi lakata näkymästä sovelluksessasi 24 tunnin kuluessa.
Voit estää tililläsi ja kaikissa sovelluksissasi yhteensä enintään 500 sovellusta. Jos estät tililläsi viisi sovellusta ja lisäksi 50 sovellusta yhdessä sovelluksessasi, olet estänyt 55 sovellusta 500 sovelluksen enimmäismäärästä.