Ad Review Center ja eston hallinta

Sovelluksen asennusmainosten estäminen

Huom. Nämä tiedot koskevat vain AdMob‑käyttäjiä. AdMob on mobiilisovellusten mainonta‑alusta, joka on suunniteltu erityisesti sovelluskehittäjille.

Voit estää sovelluksen asennusmainosten (lataa klikkaamalla ‑mainosten) ja sovelluksen käyttöön uudelleen aktivoivien mainosten näkymisen estoasetusten avulla. Huomaa, että sovelluksen asennusmainosten estäminen on käytettävissä vain Google Play Kaupan ja App Storen sovelluksissa. Suodatin ei myöskään koske muita mainostyyppejä, kuten Klikkaamalla verkkoon- tai Klikkaamalla sovellukseen ‑mainoksia, joissa käytetään kolmannen osapuolen seuranta-URL-osoitetta.

Estettävien sovellusten enimmäismäärä on yhteensä 500 kaikkien sovellustesi ja koko tilisi osalta.

Esimerkki: Estät viisi sovellusta tililläsi. Sen jälkeen estät vielä 50 sovellusta yhdessä sovelluksessasi. Olet nyt estänyt 55 sovellusta 500 sovelluksen enimmäismäärästä.

Estä tiettyjen sovellusten asennusmainokset seuraavasti:

Sovellustason estäminen

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse sovelluksesi nimi. Jos sovellusta ei näy uusimpien sovellusten luettelossa, valitse Näytä kaikki sovellukset ja etsi haluamasi sovellus kaikkien AdMobiin lisäämiesi sovellusten joukosta.
  4. Klikkaa Eston hallinta sovelluksesi nimen alta sivupalkista.
  5. Klikkaa Sovelluksen asennusmainokset ‑välilehteä.
  6. Kirjoita hakukenttään estettävän sovelluksen nimi, kehittäjä tai sovelluksen tunnus. Klikkaa Hae.
  7. Klikkaa ponnahdusikkunasta Sallittu- tai Estetty-valitsinta sovelluksen estämiseksi.  Estettyjen sovellusten asennusmainosten pitäisi lakata näkymästä sovelluksessasi 24 tunnin kuluessa.

Tilitason estäminen

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Eston hallinta.
  3. Klikkaa Sovelluksen asennusmainokset ‑välilehteä.
  4. Kirjoita hakukenttään estettävän sovelluksen nimi, kehittäjä tai sovelluksen tunnus. Klikkaa Hae.
  5. Klikkaa ponnahdusikkunasta Sallittu- tai Estetty-valitsinta sovelluksen estämiseksi.  Estettyjen sovellusten asennusmainosten pitäisi lakata näkymästä sovelluksessasi 24 tunnin kuluessa.