Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Skatteoplysninger

Den kontraherende juridiske enhed er Google Asia Pacific Pte. Ltd.

Udgivere med faktureringsadresse i Singapore bliver muligvis pålagt at betale GST (Goods and Services Tax) i Singapore, og du skal derfor muligvis opkræve Google GST oven i prisen for de tjenester, der leveres.

Følg nedenstående fremgangsmåde, hvis du er forpligtet til at indsende en faktura for GST-overførslen. Sørg for at medtage alle obligatoriske oplysninger og acceptere vilkårene, da vi ellers ikke kan godkende din faktura.

Bemærk! Du skal sende din faktura som en PDF-fil. Vi accepterer ingen andre formater.

Gå til: Obligatoriske oplysninger | Eksempel på faktura | Indsend din faktura

Obligatoriske oplysninger

Din faktura skal indeholde alle følgende oplysninger:

• Ordene "Tax invoice" (momsfaktura)
  • Dit navn og din adresse (som vist på din AdSense-, AdMob- eller Ad Exchange-konto)
  • Dit GST-registreringsnummer
  • Udstedelsesdato for fakturaen
  • Fakturanummer
  • Google Asia Pacifics GST-registreringsnummer (200817984R)
  • Google Asia Pacifics fulde navn og adresse:
    Google Asia Pacific Pte. Ltd.
    Mapletree Business City II
    70 Pasir Panjang Road, #03-71
    Singapore 117371
    Bemærk! Du må ikke sende fakturaen til denne fysiske adresse. Du skal indsende den online.
  • En beskrivelse af de tjenester, der er leveret, f.eks. "Internet advertising services" (internetannonceringstjenester), herunder følgende:
    • Betalingsdato (den dato, hvor betalingen blev foretaget)
    • Betalingsnummer (kan ses på din betalingskvittering)
  • Det skattepligtige beløb ekskl. GST (dvs. betalingsbeløbet)
    Bemærk! Denne proces er kun relevant, hvis der er tale om indtjening fra AdSense, AdMob og/eller Ad Exchange.
  • Den aktuelle GST-sats i Singapore
  • Det skyldige GST-beløb (det præcise beløb i henhold til GST-satsen)
  • Det samlede beløb inkl. GST
  • Det forfaldne nettobeløb (dette svarer altid til det GST-pligtige betalte beløb).
    Bemærk! Hvis der er tale om fakturaer i udenlandsk valuta, skal du sørge for at omregne følgende beløb på momsfakturaen til singaporeanske dollars:
    • Det samlede beløb ekskl. GST
    • Det samlede beløb inkl. GST
    • Det skyldige GST-beløb

Eksempel på faktura

Din momsfaktura skal indeholde følgende oplysninger:

1. Ordene "Tax invoice" (momsfaktura)
  2. Google Asia Pacifics fulde navn og adresse samt GST-registreringsnummer.
  3. Beskrivelse af varer og tjenester
  4. GST-sats
  5. Dit navn og din adresse
  6. Dit GST-registreringsnummer
  7. Fakturadato
  8. Fakturanummer
  9. Det samlede skyldige beløb ekskl. GST (i singaporeanske dollars)
  10. Det samlede GST-beløb (i singaporeanske dollars)
  11. Det samlede skyldige beløb inkl. GST (i singaporeanske dollars)

Indsend din faktura

Når du har medtaget alle de nødvendige oplysninger, kan du indsende fakturaen til behandling ved at benytte denne formular og acceptere vilkårene i den: Formular til indsendelse af GST-faktura i Singapore.

Når vi har modtaget den korrekt udfyldte GST-overførselsfaktura, gennemgår og behandler vi den. Der kan gå 6-8 uger, før fakturaen er færdigbehandlet.

I overensstemmelse med vilkårene i din aftale med Google er de betalinger, Google har foretaget for dine tjenester, endelige, og de betragtes som værende inklusive alle relevante skatter og afgifter.

Hvis de lokale myndigheder kræver, at du sender yderligere skatteoplysninger eller en skattefaktura, kan du dog sende den til nedenstående adresse. Vær opmærksom på, at vi ikke behandler alle formularer eller fakturaer.

Google Asia Pacific Pte. Ltd.
Mapletree Business City II
70 Pasir Panjang Road, #03-71
Singapore 117371

Til orientering er vores GST-nummer 200817984R.

Google kan ikke rådgive dig med hensyn til skatterelaterede spørgsmål, så du skal kontakte din lokale skatterådgiver eller SKAT, hvis du har yderligere spørgsmål om dine indenlandske skatteforpligtelser.