Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Näyttötiheyden rajoitustoiminto

Näyttötiheyden rajoitustoiminnon avulla voit rajoittaa sitä, kuinka monta kertaa mainokset näkyvät samalle henkilölle. Kun otat näyttötiheyden rajoitustoiminnon käyttöön, voit määrittää impressioiden enimmäismäärän yksittäistä käyttäjää kohden määritetyn ajanjakson aikana. Voit määrittää näyttötiheyden rajoituksen kampanjoille, sovelluksille ja mainosyksiköille.