Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Administrer annonser

Gjennomgå annonser med annonsevurderingssenteret i AdMob

Denne informasjonen gjelder bare for AdMob-brukere. AdMob er en annonseringsplattform for mobilapper som er laget spesielt for apputviklere. Hvis du ikke har noen AdMob-konto, anbefaler vi at du gjør følgende:

Denne artikkelen handler om hvordan du gjennomgår annonser ved hjelp av annonsevurderingssenteret i AdMob. Du får veiledning i hvordan du finner og gjennomgår annonser som er vist i appene dine.

I denne artikkelen

Gjennomgå annonsene

Sørg for at «Allowed» (tillatt) er angitt i «Status»-filteret i annonsevurderingssenteret. Nå har du en liste over annonser som ikke er gjennomgått ennå, men som er vist på nettstedet ditt i løpet av de siste 30 dagene. Vær oppmerksom på at annonsene må ha blitt vist et visst antall ganger for å være kvalifisert for gjennomgang.

Du kan sortere annonsene som ikke er gjennomgått, på ulike måter. Klikk på Sorter etter og velg et alternativ:

• Flest visninger: Annonsenes rekkefølge avgjøres av antallet visninger de har oppnådd. Med dette alternativet blir annonsene som du gjennomgår først, de som er vist flest ganger. Det kan ta litt tid før sorteringen gjenspeiler helt nylige visninger.
  • Prioritert for gjennomgang: Annonsene prioriteres basert på potensielt sensitivt innhold eller fordi vi forventer at de kan oppnå høye visningstall i fremtiden. Med dette alternativet gjennomgår du altså de viktigste annonsene først.

Gjennomgå annonsene på siden. Sjekk antallet visninger for hver annonse for å forstå effekten av å blokkere den.

Du kan også klikke på en annonse for å se mer informasjon om den. I detaljvisningen for annonsen kan du se en forhåndsvisning i full størrelse av annonsen og informasjon som for eksempel størrelse, type, destinasjonsadresse og Google Ads-konto.

Finn ut hvordan du gjennomgår annonser i detaljvisningen.

Hvis du ser etter bestemte annonser, kan du skrive inn tekst i søkefeltet, eller du kan bruke filtreringsalternativene for å ​finne annonsene i annonsevurderingssenteret. Du kan for eksempel søke etter annonser ved hjelp av tekst eller bilder de inneholder, destinasjonsadressen eller domenet de ble vist på.

Merk annonser som gjennomgått

Hvis du vil at en annonse fortsatt skal vises i appene, kan du merke den som gjennomgått. Evalueringsstatusen for annonsen endres til «Gjennomgått», slik at du ikke trenger å gjennomgå den på nytt.

Slik merker du enkeltannonser som gjennomgått:

1. Hold markøren over annonsen, og klikk på Mer.
  2. Klikk på Merk som gjennomgått.

Slik merker du sider med annonser som gjennomgått:

1. Merk av for Velg alle.
  2. Klikk på Merk som gjennomgått.

Blokker annonser

Hvis du ikke vil at en annonse skal vises i appene flere ganger, kan du blokkere den. Når du blokkerer annonsen, endres annonsestatusen til «Blokkert».

For å blokkere en annonse, hold markøren over den og klikk på Blokker annonsen Blokkér.

Slik kan du blokkere sider med annonser:

1. Merk av for Velg alle og klikk på Blokkér Blokkér.
  2. Gjennomgå antallet annonser, de anslåtte inntektene og informasjonen om visninger for å forstå effekten av å blokkere annonsen.
  3. Valgfritt: Merk av i avmerkingsboksen hvis du også vil rapportere disse annonsene for brudd på ett eller flere av punktene i Google Ads-retningslinjene.
  4. Klikk på Bekreft.

Når du har oppdatert annonsene, trer disse endringene i kraft i appene i løpet av et par timer.

Angre endringer

Hvis du endrer noe i en annonse, kan du umiddelbart klikke på Angre. Du kan også angre endringene senere.

Slik kan du tillate blokkerte annonser:

1. Angi Status-filteret som «Blokkert» for å se en liste over annonsene du har blokkert.
  2. Finn annonsen du vil tillate, og klikk på Tillat annonsen Allow.

Slik kan du tillate sider med blokkerte annonser:

1. Angi Status-filteret som «Blokkert» for å se en liste over annonsene du har blokkert.
  2. Merk av for Velg alle, og klikk på Tillat Allow.

Det kan gå opptil et døgn før oppdateringer av annonser gjenspeiles i appene.