Etusivu ja aloittaminen

Näyttöprosentti

Niiden palautettujen mainosten prosenttiosuus, jotka näytettiin käyttäjälle sovelluksessa. Arvo lasketaan jakamalla näyttökertojen määrä osuvien pyyntöjen määrällä seuraavasti:

Näyttökerrat / osuvat pyynnöt

Jos osuvien pyyntöjen kokonaismäärä on esimerkiksi 80 mutta sovelluksesi näyttää niistä vain 60, sovelluksen näyttöprosentti on 75 %.

Jos haluat nähdä kunkin mainosverkoston näyttöprosentin, valitse AdMob-verkoston raportin yläosassa olevasta Ulottuvuudet-kentästä Mainoslähde.