Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Näyttöprosentti

Niiden palautettujen mainosten prosenttiosuus, jotka näytettiin käyttäjälle sovelluksessa. Arvo lasketaan jakamalla näyttökertojen määrä osuvien pyyntöjen määrällä seuraavasti:

Näyttökerrat / osuvat pyynnöt

Jos osuvien pyyntöjen kokonaismäärä on esimerkiksi 80 mutta sovelluksesi näyttää niistä vain 60, sovelluksen näyttöprosentti on 75 %.

Jos haluat nähdä kunkin mainosverkoston näyttöprosentin, valitse AdMob-verkoston raportin yläosassa olevasta Ulottuvuudet-kentästä Mainoslähde.