Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Mittasuhteet

Luokat tai ryhmät, joita käytät raportoinnissa. Ne määrittävät, miten tiedot ryhmitellään ja raportit järjestellään. Saatat esimerkiksi haluta seurata tilin tehokkuutta pitkällä aikavälillä, eri maissa tai eri mobiiliympäristöjen välillä.

Oliko tästä apua?
Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

true
<p>Oma AdMob ‑ohjesivu on personoitu ohjesivu, joka auttaa sinua käyttämään AdMobia menestyksekkäästi.</p>

Koe uudistettu Oma AdMob ‑sivu. Se on personoitu ohjesivu, jolta löydät tilisi kannalta olennaista tietoa. Sivun avulla sinun on helpompi ylläpitää tilin kuntoa, varmistaa tarvittavan määrityksen valmistuminen ja kohdistaa sovelluksiin oikeat optimointivinkit. Pysy kuulolla!

Lue lisää