På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Kom igång

Begäranden

Antalet gånger som din app eller annonsenhet begär en annons. Förfrågningar räknas även om inga annonser returneras. Om begäran skickas till fler än en annonskälla i medlingsvattenfallet räknas den en enda gång.

Obs! AdMob rapporterar förfrågningar på olika sätt beroende på vilka dimensioner du väljer.

När dimensionen för annonskälla eller instans av annonskälla används

Avser antalet gånger varje annonskälla tog emot en begäran. Vissa av dessa förfrågningar kan räknas mer än en gång när de flyttas genom medlingsvattenfallet. Till exempel räknas en begäran till nätverk A, nätverk B och nätverk C i medlingsstapeln tre gånger.

Översiktsraden i rapporten visar följande:

• Unika förfrågningar till annonsenheter: Det totala antalet unika försök att begära en annons. Värdet inbegriper inte dubbletter av samma begäran.
    Exempel: En begäran till nätverk A, nätverk B och nätverk C i medlingsvattenfallet räknas en enda gång.
  • Totalt antal förfrågningar om annonskälla: Antalet gånger som en app eller annonsenhet skickade en förfrågan till en annonskälla. Förfrågningar räknas även om inga annonser returneras. Om du har inkluderat en annonskälla flera gånger i en medlingsgrupp kan vissa av dessa förfrågningar räknas mer än en gång när de flyttas genom medlingsvattenfallet.

När dimensionen för medlingsgruppen tillämpas

Avser antalet annonsförfrågningar som skickades till en medlingsgrupp. En begäran räknas när den skickas till någon av annonskällorna i en medlingsgrupp. Begäran räknas en enda gång per medlingsgrupp även om den flyttas genom medlingsvattenfallet.

Översiktsraden i rapporten visar följande:

• Unika förfrågningar till annonsenheter: Det totala antalet unika försök att begära en annons. Värdet inbegriper inte dubbletter av samma begäran.
    Exempel: En begäran till nätverk A, nätverk B och nätverk C i medlingsvattenfallet räknas en enda gång.
  • Totalt antal förfrågningar till medlingsgrupp: Antalet annonsförfrågningar som skickades till en medlingsgrupp.

En begäran räknas när den skickas till någon av annonskällorna i en medlingsgrupp. Om begäran skickas till flera annonskällor i medlingsgruppen räknas den en enda gång.

Obs! Det totala antalet förfrågningar till en medlingsgrupp kan vara lägre än antalet unika förfrågningar till annonsenheter på grund av dina medlingsgruppers inriktningskriterier. Om du till exempel ställer in alla medlingsgrupper på att endast inriktas på länder i Europa skickas inte en annonsbegäran som skapas i Asien till någon av dina medlingsgrupper.