Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

true
' data-mime-type=
Ansaitse enemmän siirtämällä lisää mainosinventaaria hintatarjouksiin

Et ole vielä siirtänyt kaikkea hyväksyttävää liikennettäsi AdMob-hintatarjouksiin. Hintatarjousten avulla voit varmistaa, että saat parhaat mahdolliset tulot impressioistasi, kun mainoslähteet kilpailevat reaaliaikaisesti. Hyödynnä hintatarjouksia jo tänään, niin voit parantaa tulojasi ja tehokkuuttasi.

Siirrä nyt