Huomaa, että joulunpyhien vuoksi AdMob-tuki ei ole käytettävissä 25.12.–4.1. Suosittelemme etsimään lisätietoa ohjekeskuksesta ja yhteisön keskusteluryhmistä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestäsi.

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

true
<p>Oma AdMob ‑ohjesivu on personoitu ohjesivu, joka auttaa sinua käyttämään AdMobia menestyksekkäästi.</p>

Koe uudistettu Oma AdMob ‑sivu. Se on personoitu ohjesivu, jolta löydät tilisi kannalta olennaista tietoa. Sivun avulla sinun on helpompi ylläpitää tilin kuntoa, varmistaa tarvittavan määrityksen valmistuminen ja kohdistaa sovelluksiin oikeat optimointivinkit. Pysy kuulolla!

Lue lisää