Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Tuhannen näyttökerran hinta (CPM)

Tuhannen näyttökerran hintoja käyttäviä mainoksia käyttävät mainostajat määrittävät haluamansa hinnan tuhannen näytetyn mainoksen mukaan ja maksavat aina, kun mainos näytetään.

Julkaisijana ansaitset tuottoa aina kun tuhannen näyttökerran mainos näytetään sovellukseesi ja käyttäjä katsoo sitä. Tuhannen näyttökerran mainokset kilpailevat klikkauskohtaisen hinnan mainoksia vastaan mainoshuutokaupassamme. Näytämme mainoksen, jonka uskomme tuottavan enemmän tuottoa sinulle.