Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Sovellukset

AdMobin todellisen tuhannen impression hinnan (eCPM) alimmat tasot

Tarvitaan eCPM-vähimmäishinta, jotta mainoksia voidaan näyttää niin, että kokonaistulosi ovat mahdollisimman suuret #eCPMfloors #TryGoogleoptimized

ECPM:n alimpien tasojen (eCPM-vähimmäishintojen) avulla voit ohjeistaa AdMob-verkostoa, jotta mainokset eivät näy mainosyksiköissä, joiden hinta on valitsemaasi eCPM-hinnan alinta tasoa pienempi. Voit valita AdMobin eCPM-hinnan alimmat tasot yksittäisten mainosyksiköiden asetuksista.

Näin eCPM-hinnan alimmat tasot toimivat

ECPM-hinnan alimmat tasot koskevat vain mainoksia, jotka näkyvät AdMob-verkoston ja hintatarjouskumppanina toimivien mainoslähteidesi kautta. Huomaa, että ne eivät koske kolmannen osapuolen waterfall-mainoslähteiden kautta näkyviä mainoksia.

Kun valitset mainosyksikölle eCPM-hinnan alimman tason, AdMob pyrkii julkaisemaan mainoksen vain, jos impressiokohtainen eCPM on valitsemaasi alinta tasoa suurempi. Jos näin ei ole, AdMob-verkosto tai hintatarjouskumppanina toimivat mainoslähteesi eivät täytä pyyntöä ja välitys jatkuu mainosyksikköön kohdistetun välitysryhmän waterfall-mainoslähteiden kautta.

Jos esimerkiksi asetat eCPM-hinnan alimmaksi tasoksi 1,00 €, AdMob pyrkii julkaisemaan vain sellaiset mainokset, joiden eCPM on vähintään 1,00 €.

Mainoksen eCPM-hinnan asettava AdMob-huutokauppa toimii impressioperusteisesti, ja mainostajat voivat tehdä hintatarjouksia klikkausten (klikkauskohtainen hinta) tai impressioiden (tuhannen impression hinta) mukaan. Koska eCPM sisältää sekä klikkauskohtaista hintaa että tuhannen impression hintaa käyttäviä mainoksia, AdMob käyttää eCPM-hinnan alinta tasoa AdMob-verkostossa ja hintatarjouskumppanina toimivissa mainoslähteissä niin tarkasti kuin kulloinkin on mahdollista.
  • Tuhannen impression hintaa käyttävissä mainoksissa AdMob sulkee pois tuhannen impression hintatarjoukset, jotka ovat eCPM-hinnan alinta tasoa pienempiä.

• Klikkauskohtaisissa hintatarjouksissa AdMob puolestaan arvioi kunkin impression odotetun tuhannen impression hinnan sen mukaan, kuinka todennäköisesti voittavaa mainosta klikataan. Tämän jälkeen AdMob sulkee pois klikkauskohtaista hintaa käyttävät mainokset, joiden odotettu eCPM on eCPM-hinnan alinta tasoa pienempi.

ECPM-hinnan alimman tason asettaminen

Kaikissa mainosyksiköissä on oletuksena käytössä Googlen optimoimat alimmat arvot kaikille hinnoille.

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse sen sovelluksen nimi, jolle luot tämän mainosyksikön. Jos nimeä ei löydy viimeaikaisten sovellusten listasta, voit lisätä uuden sovelluksen klikkaamalla Lisää sovellus tai etsiä sovellusta kaikkien AdMobiin lisäämiesi sovellusten listasta klikkaamalla Näytä kaikki sovellukset.
  4. Valitse sivupalkista Mainosyksiköt.
  5. Klikkaa mainosyksikön nimeä.
  6. Klikkaa Lisäasetukset
  7. Klikkaa Muuta, jos haluat asettaa eCPM-hinnan alimman tason.
  8. Valitse, miten haluat asettaa tason:
    1. Googlen optimoima: Google asettaa alimmat tasot dynaamisesti käyttäjien maantieteellisten sijaintien, mainosyksikön liikenteen ja aiemman datan perusteella. Käyttämällä Googlen optimoimia eCPM-hinnan alimpia tasoja voit maksimoida kokonaistulot. Voit valita seuraavista menetelmistä, miten Google optimoi eCPM-hinnan alimman tason:
      • Korkea alin taso (beta): Google maksimoi tuottavimmat mainokset.
      • Keskisuuri alin taso (beta): Google tasapainottaa tuottavimmat mainokset ja näkymisprosentin.
      • Kaikki hinnat: Google maksimoi näkymisprosentin kaikille hintapisteille.
        Todellinen tuhannen impression hinta AdMob-käyttöliittymän Mainosyksiköt-osiossa
    2. Manuaalinen alin taso: Asetat todellisen tuhannen impression vähimmäishinnan manuaalisesti jokaiselle mainosyksikölle. AdMob-verkosto ei julkaise mainoksia, joiden eCPM on alhaisempi kuin mainosyksikölle asettamasi eCPM-vähimmäishinta.
    3. Ei käytössä: Tällä mainosyksiköllä ei ole eCPM-hinnan alinta tasoa.
      Todellisen tuhannen impression hinnan alimman tason asettaminen vaikuttaa todennäköisesti kaikkeen kaupallistamiseen. Jos alin taso asetetaan suureksi, mainosyksikön näkymisprosentti todennäköisesti pienenee. Todellisen tuhannen impression hinnan alimman tason sijoittelua on valvottava yhdessä muiden mainosverkostojen kanssa kokonaistulojen maksimoimiseksi.

Huomaa myös, että eCPM:n alin taso voi vaikuttaa AdMob-verkoston ja hintatarjousmainoslähteiden yleiseen osuvuusarvo.

Maakohtaiset asetukset

Maakohtainen eCPM-hinnan alin taso ohittaa eCPM-hinnan alimman tason asetuksen, joka on valittu kussakin valitussa maassa oleville käyttäjille. Tämä koskee kaikkia yllä annettujen asetusten yhdistelmiä.

Katso esimerkkiasetukset

Mitä tapahtuu, jos seuraavat vaihtoehdot valitaan AdMobissa?

• ECPM-hinnan alin taso on käytössä, ja oletusarvoiseksi eCPM-arvoksi on valittu 2 dollaria.
  • Kanadalle valittu maakohtainen eCPM-hinta on 3 $.

Vastaus

• Muualla kuin Kanadassa oleville käyttäjille järjestettävässä huutokaupassa pienin todellinen tuhannen impression hinta on 2 dollaria.
  • Kanadassa oleville käyttäjille järjestettävässä huutokaupassa eCPM-vähimmäishinta on 3 $.

Epätarkat alimmat tasot uusissa mainosyksiköissä

Jos olet ottanut AdMobissa käyttöön uuden mainosyksikön, jossa käytetään eCPM-hinnan alinta tasoa, voi mennä viikko tai kauemmin, ennen kuin AdMob voi käyttää sitä tarkasti. Klikkauskohtaista hintaa käyttäviä mainoksia voidaan rajoittaa vasta sitten, kun AdMob havaitsee riittävästi liikennettä mainosyksikössäsi todellisen tuhannen impression hinnan laskemista varten. Jos huomaat tulosraporteissasi todellisen tuhannen impression hintoja, jotka ovat valitsemaasi eCPM-hinnan alinta tasoa pienempiä, AdMob kerää edelleen tietoja ja tekee muutoksia käyttäjien toiminnan perusteella.

Alimmissa tasoissa saattaa myös esiintyä epätarkkuuksia, jos olet äskettäin

• päivittänyt mainosyksikössä käytettävän eCPM-hinnan alimman tason arvon tai asetuksen
  • tehnyt muutoksia, jotka vaikuttavat mainosyksikkösi liikenteeseen (esim. saavat aikaan muutoksia impressioissa tai pyynnöissä)
  • siirtänyt mainosyksikön sijoittelua sovelluksessasi, mikä johtaa mainosyksikön nykyisten tulosten ja aiemman datan välisen yhteyden häviämiseen.