Miksi oman yrityksen mainoksillani on alhainen täyttösuhde?

Välitysasetukset määrittävät, kuinka AdMob valitsee AdMob-verkoston, kolmannen osapuolen mainosverkostojen ja oman yrityksen mainoskampanjoiden välillä. eCPM-arvo eli todellinen tuhannen näyttökerran hinta määrittää, missä järjestyksessä mainosverkosto näyttää mainokset. Mainos, jonka eCPM-arvo on suurin, näytetään ensin. Tämä tarkoittaa sitä, että jos AdMob-verkostossa tai muussa mainosverkostossa on korkeampi eCPM-arvo ja täyttösuhde on 100 % tai melkein 100 %, muita mainoslähteitä (oman yrityksen mainoskampanjat mukaan lukien) näytetään harvemmin.

Jos haluat enemmän oman yrityksen mainoksen näyttökertoja oman yrityksen mainoskampanjoihin, kokeile seuraavaa menettelyä:

1. Määritä eCPM-kerrosbeta AdMob-verkostolle kohtuullisen korkealla eCPM-arvolla.
  2. Määritä oman yrityksen mainoskampanja toiseksi korkeimmalla eCPM-arvolla.
  3. Määritä AdMob-verkoston eCPM-arvoksi seuraavaksi korkein eCPM-arvo.

Tässä tapauksessa AdMob-verkosto näyttää ensin vain mainoksia, joiden hinta vastaa vähintään eCPM-minimiarvoa. Näillä määrityksillä AdMob-verkoston eCPM-arvo pysyy samana tai suurenee ajan mittaan, kun taas täyttöaste todennäköisesti pienenee, jolloin välityksessä seuraavana oleva mainoslähde (tässä tapauksessa oman yrityksen mainoskampanjat) voi näyttää mainoksia.