Välitys

Mainosverkostojen ja optimoinnin hallinta

Voit hallita kaikkien välitykseen käyttämiesi waterfall-mainoslähteiden kirjautumistietoja mainosverkostojen taulukosta. Siirry taulukkoon valitsemalla sivupalkista Välitys. Klikkaa sitten Mainoslähteet-välilehteä.

Tarkista mainosverkoston kirjautumistiedot Verkoston kirjautumistiedot ‑sarakkeesta ja tee tarvittavat muutokset.

Waterfall-mainoslähteiden taulukossa on lisäksi tietoja kuhunkin mainoslähteeseen liitettyjen välitysryhmien määrästä, optimointia tukevista mainoslähteistä, todellisen tuhannen näyttökerran hinnan hakemisesta raportointia varten sekä mainoslähteiden optimoinnin tilasta.

Kun luot välitysryhmän ja lisäät mainoslähteen, lähde lisätään myös tähän taulukkoon. Voit myös itse lisätä mainoslähteen taulukkoon valitsemalla Lisää mainoslähteen kirjautumistiedot. Jos lisäät mainoslähteen kirjautumistiedot taulukkoon, niitä ei tarvitse lisätä enää myöhemmin, jos haluat lisätä mainoslähteen välitysryhmään.

Riippumatta siitä, lisäätkö mainoslähteen kirjautumistiedot mainoslähteiden taulukkoon vai välitysryhmän luomisen yhteydessä, tiedot on lisättävä vain kerran kunkin mainoslähteen kohdalla. Jos kirjautumistiedot muuttuvat, voit päivittää ne klikkaamalla mainoslähteiden taulukon Verkoston kirjautumistiedot ‑sarakkeesta Muokkaa.

Optimoinnin tila ‑sarake

Optimoinnin tila ‑sarakkeessa näkyy AdMobin ja kunkin mainoslähteen välisen tiedonsiirron tila. Alla olevassa taulukossa kerrotaan tilat ja niiden merkitykset.

Tila Merkitys
Ei optimointia Optimointi ei ole käytössä tässä mainoslähteessä.
Optimointia ei tueta Verkosto ei tue optimointia, joten raportoitavia tilatietoja ei ole.
Optimoitu Tämä mainoslähde on optimoitu. Todellinen tuhannen näyttökerran hinta (eCPM) päivitetään säännöllisesti aiemman datan perusteella.
Virheelliset kirjautumistiedot Optimointi epäonnistui, sillä tälle mainoslähteelle antamissasi kirjautumistiedoissa on ongelma.

Optimointi käynnissä Olet antanut tämän lähteen kirjautumistiedot, mutta optimointi ja todellisen tuhannen näyttökerran hinnan (eCPM) päivitys raportointia varten eivät ole vielä alkaneet.

Kun optimointi on otettu käyttöön ja kirjautumistiedot lisätty, AdMobin datankeruu saattaa viivästyttää optimoinnin ja päivitysten alkamista. Optimointi alkaa automaattisesti, kun AdMob on kerännyt riittävästi dataa.

Optimointi viivästynyt. Todellinen tuhannen näyttökerran hinta (eCPM) on optimoitu viimeksi vähintään seitsemän päivää sitten. Tämä saattaa johtua seuraavista syistä:

• Mainosyksiköt on mäpätty virheellisesti. Tarkista, että mainosyksiköt sisältyvät kolmannen osapuolen mainoslähteeseen ja että niiden näyttäminen on sallittu. Tarkista myös, että AdMobin käyttöliittymässä olevat mäppäystiedot ovat samat kuin kolmannen osapuolen mainoslähteessä olevat mäppäystiedot.
  • Mainosyksiköt saavat vain vähän näyttökertoja. Tämä voi johtua tähän mainosyksikköön kohdistuvasta liian vähäisestä liikenteestä.