Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Waterfall-mainoslähteen kirjautumistietojen ja optimoinnin muokkaaminen

Voit hallita kaikkien välitykseen käyttämiesi waterfall-mainoslähteiden kirjautumistietoja mainosverkostojen taulukosta. Siirry taulukkoon valitsemalla sivupalkista Välitys. Klikkaa sitten Mainoslähteet-välilehteä.

Tarkista mainoslähteen kirjautumistiedot Verkoston kirjautumistiedot ‑sarakkeesta ja tee tarvittavat muutokset.

Esimerkki Waterfall-mainoslähteet-taulukosta AdMobissa

Waterfall-mainoslähteiden taulukossa näytetään myös kuhunkin mainoslähteeseen liitettyjen välitysryhmien määrä, optimointia tukevat mainoslähteet, tietoja todellisen tuhannen impression hinnan hakemisesta raportointia varten sekä mainoslähteiden optimoinnin tila.

Kun luot välitysryhmän ja lisäät mainoslähteen, lähde lisätään myös tähän taulukkoon. Voit myös itse lisätä mainoslähteen taulukkoon valitsemalla Lisää mainoslähteen kirjautumistiedot. Jos lisäät mainoslähteen kirjautumistiedot taulukkoon, niitä ei tarvitse lisätä enää myöhemmin, jos haluat lisätä mainoslähteen välitysryhmään.

Riippumatta siitä, lisäätkö mainoslähteen kirjautumistiedot mainoslähteiden taulukkoon vai välitysryhmän luomisen yhteydessä, tiedot tarvitsee lisätä kuhunkin mainoslähteeseen vain kerran. Jos kirjautumistiedot muuttuvat, voit päivittää ne klikkaamalla mainoslähteiden taulukon Verkoston kirjautumistiedot ‑sarakkeesta Muokkaa.

Optimoinnin tila ‑sarake

Optimoinnin tila ‑sarakkeessa näkyy AdMobin ja kunkin mainoslähteen välisen tiedonsiirron tila. Alla olevassa taulukossa kerrotaan tilat ja niiden merkitykset.

Tila Merkitys
Ei optimointia Optimointi ei ole käytössä tässä mainoslähteessä.
Optimointia ei tueta Tämä mainoslähde ei tue optimointia, joten tilaa ei voida raportoida.
Optimoitu Tämä mainoslähde on optimoitu. Todellinen tuhannen impression hinta (eCPM) päivitetään säännöllisesti aiemman datan perusteella.
Väärät kirjautumistiedot Optimointi epäonnistui, sillä tälle mainoslähteelle lisäämissäsi kirjautumistiedoissa on ongelma.

Tämä mainoslähde voi edelleen näyttää mainoksia, mutta koska kirjautumistiedot ovat väärät

• AdMob ei voi kerätä raportointidataa mainoslähteestä
  • todellista tuhannen impression hintaa ei voi optimoida.

Korjaa ongelma vahvistamalla ja päivittämällä kirjautumistiedot AdMobissa.

Optimointi käynnissä

Olet lisännyt tämän lähteen kirjautumistiedot, mutta optimointi ja todellisen tuhannen impression hinnan (eCPM) päivitys raportointia varten eivät ole vielä alkaneet.

Kun optimointi on otettu käyttöön ja kirjautumistiedot lisätty, AdMobin datankeruu saattaa viivästyttää optimoinnin ja päivitysten alkamista. Optimointi alkaa automaattisesti, kun AdMob on kerännyt riittävästi dataa.Tähän kuluu enintään kolme päivää.

Mäppäys puuttuu

Joitakin pakollisia mäppäystietoja puuttuu.

Lisää mäppäystiedot kullekin mainosyksikölle, jotta kolmannen osapuolen raportointi ja optimointi voi alkaa. Useimmissa tapauksissa nämä tiedot näkyvät kyseisen mainoslähteen kohdalla tililläsi.

Ei riittävästi impressioita  Mainoslähteesi ei ole saanut riittävästi impressioita.Mainosyksikkösi pitää olla saanut kymmenen viime päivän aikana vähintään 100 impressiota kolmena eri päivänä , jotta kaikki yksiköt voidaan optimoida.
Dataa ei voi noutaa.

AdMob ei voi noutaa dataa tälle mainoslähteelle. Mahdolliset syyt:

• Virheellisesti mäpätyt mainosyksiköt. Varmista, että mainosyksikkösi on lisätty kolmannen osapuolen mainoslähteeseen ja että mainosten näyttäminen on sallittua.

Varmista myös, että AdMob-käyttöliittymässä olevat mäppäystiedot vastaavat kolmannen osapuolen mainoslähteen tietoja.

• Ongelmat SDK-integroinnissa. Varmista, että Google Mobile Ads SDK on integroitu oikein Android- tai iOS-käyttöympäristöön.

Halutessasi voit testata Mediation Test Suiten avulla, oletko määrittänyt sovelluksesi ja mainosyksikkösi oikein, jotta mainoksia voidaan välittää kolmannen osapuolen verkostoista.

• Käyttöoikeuksiin liittyvät ongelmat. Varmista, että kolmannen osapuolen mainoslähdettä koskevat käyttöoikeutesi sallivat raportointidatan käytön. Tämän käyttöoikeuden voi määrittää kolmannen osapuolen mainoslähteen tilillä.
Ei voi optimoida AdMob ei voinut optimoida tätä mainoslähdettä.
Ei pyyntöjä  Tälle mainoslähteen esiintymälle ei tehty pyyntöjä. Syynä voi olla jompikumpi seuraavista:
  • Välitysryhmän prioriteetti on liian alhainen.
  • Tämä mainoslähteen esiintymä on järjestyksessä liian alhaalla waterfall‑välityksessä.
Pyynnöt täyttävät todennäköisesti prioriteetiltaan korkeammat välitysryhmät ja mainoslähteet, jotka ovat korkeammalla waterfall-välityksessä.