Formidling

Administrer annoncenetværk og optimering

Du kan administrere loginoplysningerne for alle de netværk, du bruger til formidling, fra tabellen over annoncenetværk. Du kommer til tabellen ved at klikke på Formidling > fanen Annoncenetværk. Klik på navnet på et annoncenetværk for at gennemgå dets loginoplysninger og foretage ændringer.

Tabellen over annoncenetværk indeholder også oplysninger om, hvor mange formidlingsgrupper der er tilknyttet hvert annoncenetværk, hvilke annoncenetværk der understøtter optimering og hentning af eCPM med henblik på rapportering samt status for kommunikationen mellem AdMob og annoncenetværkene.

Når du opretter en formidlingsgruppe og et annoncenetværk som en annoncekilde, føjes netværket også til denne tabel. Derudover kan du direkte føje et annoncenetværk til tabellen ved at klikke på Tilføj loginoplysninger for annoncenetværk. Hvis du føjer et annoncenetværks loginoplysninger til tabellen, behøver du ikke tilføje dem senere, hvis du vil bruge annoncenetværket som en annoncekilde for en formidlingsgruppe.

Uanset om du føjer et annoncenetværks loginoplysninger til tabellen over annoncenetværk, eller du tilføjer dem under oprettelsen af en formidlingsgruppe, behøver du kun tilføje dem én gang for hvert netværk. Hvis loginoplysningerne ændres, kan du opdatere dem ved at klikke på annoncenetværkets navn i tabellen over annoncenetværk.

Kolonnen "Understøtter automatisk opdatering"

Denne kolonne viser, hvorvidt hvert annoncenetværk understøtter jævnlig automatisk hentning af dets eCPM-data med optimering og rapportering for øje.

• : Dette annoncenetværk kan optimeres, og dets eCPM kan bruges til rapportering af data. For annoncenetværk, der understøtter optimering, kan AdMob stadig fortsætte med at hente annoncenetværkets eCPM-data, så de kan inkluderes i rapportering, hvis du aktiverer optimering og senere deaktiverer det.
  • Ikke tilgængelig: Dette annoncenetværk understøtter ikke optimering.

Kolonnen "Netværksstatus"

Denne kolonne viser status for kommunikationen mellem AdMob og hvert enkelt annoncenetværk.

• Tom: Netværket understøtter ikke optimering, så der er ikke nogen netværksstatus at rapportere.

• Konfigurer optimering: Annoncenetværket understøtter optimering og automatiske eCPM-opdateringer, men du har ikke angivet nogen loginoplysninger. Klik på linket for at tilføje loginoplysninger.

•  Afventer: Du har angivet loginoplysninger for dette netværk, men optimering og eCPM-opdateringer til rapportering er endnu ikke startet. Når optimering er aktiveret, og loginoplysningerne er angivet, kan der være en forsinkelse, mens AdMob indsamler data.

• : Der er muligvis et problem med kommunikationen med dette annoncenetværk. Det kan skyldes en netværksfejl eller et problem med de loginoplysninger, du har angivet for dette annoncenetværk.

• Ugyldige loginoplysninger: Der er et problem med de loginoplysninger, du har angivet for dette annoncenetværk. Klik på linket "Løs problemet nu" for at gennemgå og rette loginoplysningerne.