Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Administrer loginoplysninger til og optimering af vandfaldsannoncekilder

Du kan administrere loginoplysningerne for alle vandfaldsannoncekilder, som du bruger til formidling, i tabellen for vandfaldsannoncekilder. For at komme til tabellen skal du klikke Formidling i sidebjælken. Klik derefter på fanen Annoncekilder.

Se kolonnen Netværksloginoplysninger for at gennemgå og foretage ændringer af dine loginoplysninger til annoncekilden.

Eksempel på tabellen Vandfaldsannoncekilder i AdMob.

Tabellen for vandfaldsannoncekilder indeholder også oplysninger om, hvor mange formidlingsgrupper der er tilknyttet hver annoncekilde, hvilke annoncekilder der understøtter optimering og hentning af eCPM med henblik på rapportering samt status for optimeringen af annoncekilderne.

Når du opretter en formidlingsgruppe og tilføjer en annoncekilde, føjes kilden også til denne tabel. Derudover kan du direkte føje en annoncekilde til tabellen ved at klikke på Tilføj loginoplysninger for annoncekilde. Hvis du føjer en annoncekildes loginoplysninger til tabellen, behøver du ikke at tilføje dem senere for at bruge annoncekilden i en formidlingsgruppe.

Uanset om du føjer en annoncekildes loginoplysninger til tabellen over annoncekilder, eller du tilføjer dem under oprettelsen af en formidlingsgruppe, behøver du kun at tilføje dem én gang for hver kilde. Hvis loginoplysningerne ændrer sig, kan du opdatere dem ved at klikke på Rediger i kolonnen Netværksloginoplysninger i annoncekildetabellen.

Kolonnen "Optimeringsstatus"

Kolonnen "Optimeringsstatus" viser status for kommunikationen mellem AdMob og hver annoncekilde. I nedenstående tabel kan du se statusserne og deres betydning.

Status Betydning
Ikke-optimeret. Optimering er ikke aktiveret for denne annoncekilde.
Optimering understøttes ikke. Denne annoncekilde understøtter ikke optimering, så der er ingen status at rapportere.
Optimeret. Denne annoncekilde er optimeret. Din eCPM opdateres regelmæssigt ud fra historiske data.
Ugyldige loginoplysninger. Optimeringen mislykkedes, fordi der er et problem med de loginoplysninger, som du har angivet for denne annoncekilde.

Annoncekilden kan stadig vise annoncer, men fordi loginoplysningerne er forkerte, skal du være opmærksom på følgende:

• AdMob kan ikke indsamle rapporteringsdata fra annoncekilden
  • ECPM kan ikke optimeres

Du kan løse problemet ved at bekræfte og opdatere loginoplysningerne i AdMob.

Optimeringen er i gang.

Du har angivet loginoplysninger for denne kilde, men optimerings- og eCPM-opdateringer til rapportering er endnu ikke startet.

Når optimering er aktiveret, og loginoplysningerne er angivet, kan der være en forsinkelse, mens AdMob indsamler data. Optimeringen starter automatisk, når AdMob har indsamlet data nok. Dette kan tage op til tre dage.

Manglende tilknytning.

Der mangler nogle nødvendige tilknytningsoplysninger.

Angiv tilknytningsoplysninger for hver annonceenhed, så tredjepartsrapportering og -optimering kan begynde. I de fleste tilfælde kan du finde disse oplysninger på din konto med annoncekilden.

Der er ikke eksponeringer nok.  Din annonceenhed har ikke nok eksponeringer. Din annonceenhed skal have mindst 100 eksponeringer pr. dag i tre ud af de seneste ti dage, for at alle dine annonceenheder kan optimeres.
Der kan ikke hentes data.

AdMob kan ikke hente data for den aktuelle annoncekilde. Dette kan skyldes følgende:

• Forkert tilknyttede annonceenheder. Tjek, at dine annonceenheder er registreret hos tredjepartsannoncekilden, og at der er givet tilladelse til annoncevisning.

Tjek også, at tilknytningsoplysningerne på AdMob-frontend-brugerfladen matcher de tilknytningsoplysninger, der er registreret hos tredjepartsannoncekilden.

• Problemer med SDK-integration. Sørg for, at du har integreret SDK for annoncer til Google Mobil til Android eller iOS.

Du kan også bruge Testpakke til AdMob-formidling til at teste, om du har konfigureret din app og dine annonceenheder korrekt, så du kan vise annoncer fra tredjepartsnetværk via formidling.

• Tilladelsesrelaterede problemer. Tjek, at loginoplysningerne til din konto hos tredjepartsannoncekilden giver dig adgang til rapporteringsdata. Dette skal håndteres via din konto hos tredjepartsannoncekilden.
Der kan ikke foretages optimering.  AdMob kunne ikke optimere denne annoncekilde.
Der er ingen anmodninger Der er ikke foretaget nogen anmodninger til den aktuelle forekomst af annoncekilden. Dette kan skyldes følgende:
  • Formidlingsgruppens prioritet er for lav.
  • Denne annoncekildeforekomst er rangordnet for lavt i formidlingsvandfaldet.
Anmodningerne imødekommes sandsynligvis af formidlingsgrupper med højere prioritet og annoncekilder på et højere niveau i formidlingsvandfaldet.