Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Endre valutaen i rapporter

I AdMob-rapporter vises beregninger som regel i USD eller standardvalutaen i kontoen din, men med bare et par klikk kan du endre valutaen i visse rapporter.
Merk: I enkelte rapporter er det ikke mulig å bytte valuta.
Endring av valutaen som brukes i rapporter, endrer ikke betalingsvalutaen i kontoen din.
Slik endrer du rapportvalutaen:
  1. Klikk på Mer øverst i rapporten.
  2. Klikk på Angi valuta.
  3. Bruk alternativene på skjermen for å velge valutaen som skal brukes i rapporten din.
  4. Klikk på Endre.

AdMob-grensesnittet med de angitt valutaalternativene i rapporter.

På grunn av normale svingninger i valutakurser kan resultatene bli unøyaktige hvis du ser resultatrapportene i en annen valuta enn betalingsvalutaen din. Vi bruker markedskursen fra den foregående dagen når vi genererer rapporter i lokal valuta.