Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Miten Google pyrkii estämään kelpaamatonta toimintaa?

Asiantuntijamme tarkkailevat Google-mainosten klikkauksia ja näyttökertoja suojellakseen sekä sinun etujasi että mainostajiemme etuja. Sekä automaattiset järjestelmät että ihmiset analysoivat mainosten kaikki klikkaukset ja näyttökerrat sellaisen kelpaamattoman toiminnan varalta, joka saattaa keinotekoisesti kasvattaa mainostajan kuluja tai julkaisijan tuloja.

Googlen patentoitu tekniikka analysoi klikkaukset ja näyttökerrat ja arvioi, mukailevatko ne kaavaa, jonka avulla yritetään vilpillisesti kasvattaa mainostajan klikkausten määrää tai julkaisijan tuloja. Järjestelmässämme käytetään monipuolisia suodattimia, joiden avulla erotetaan normaalista käytöstä kertynyt toiminta mainostajamme mahdollisesti vaarantavasta toiminnasta. Joitakin esimerkkejä tällaisesta toiminnasta ovat vilpillisten käyttäjien luomat klikkaukset tai näyttökerrat, automatisoidut robotit ja liikennelähteet ja julkaisijat, jotka rohkaisevat käyttäjiä klikkaamaan mainoksiaan. Järjestelmämme ansiosta pystymme suodattamaan pois useimmat kelpaamattomat klikkaukset ja näyttökerrat. Mainostajiamme ei veloiteta tällaisesta toiminnasta.

Automaattisen järjestelmämme lisäksi meillä on kelpaamattoman toiminnan havaitsemiseen erikoistunut tiimi, joka käyttää useita erityisiä työkaluja ja menetelmiä, jotka perustuvat käyttäjien toiminnan seuraamista, valvomista ja analysoimista koskevaan kattavaan kokemukseen. Päivitämme havainnointimekanismejamme jatkuvasti kelpaamattoman toiminnan estämiseksi.

Lisätietoja järjestelmistämme ja kelpaamattoman toiminnan ehkäisemisestä on Mainosliikenteen laatusivustolla.