Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

AdMob- og AdSense-programpolitikker

Sådan kan du forhindre ugyldig aktivitet

Selvom vores trafikkvalitetsteam både bruger automatiske og manuelle metoder til at bortfiltrere ugyldige klik, skal udgiverne alligevel overholde vores politikker for at reducere muligheden for ugyldig aktivitet.

Som en tommelfingerregel skal brugerne altid komme i første række – sørg for, at dine annoncer ikke tiltrækker unaturlig opmærksomhed, vildleder brugerne, opfordrer til klik eller vises på steder, der kan medføre ugyldige klik. Hvis vi finder ugyldig aktivitet i dine apps, er der en risiko for, at din konto bliver deaktiveret. Vi tilbagefører også omsætning, der er genereret fra ugyldige klik, til de berørte annoncører. Du kan få flere oplysninger om dette under Estimeret indtjening ift. endelig indtjening.

Som udgiver er det dit ansvar at sikre, at din annonceimplementering overholder AdSense-programpolitikkerne, og at du ikke er blevet betalt for trafik fra upålidelige kilder.

Du kan få flere oplysninger om vores systemer og processen til forhindring af ugyldig aktivitet under Ressourcecenter for annoncetrafikkvalitet.

Her er nogle flere tips, der kan hjælpe dig med at forhindre ugyldig aktivitet i dine apps:

Lad være med at klikke på dine egne annoncer, heller ikke selvom du mener, at det er i orden at gøre det

Udgivere må ikke klikke på deres egne annoncer eller bruge metoder, der kunstigt forøger antallet af eksponeringer og/eller klik, herunder manuelle metoder. Det er ikke tilladt at teste dine egne annoncer ved at klikke på dem. Brug testannoncer (tilgængelige på Android eller iOS), så du undgår at generere ugyldige klik.

Brug testannoncer

Det er ikke tilladt at klikke på liveannoncer i din egen app. Brug testannoncer for at undgå at generere ugyldige klik. Det er vigtigt at aktivere testannoncer under udvikling, så du kan klikke på dem uden at debitere Google-annoncører.

Hvis du klikker på for mange annoncer uden at være i testtilstand, kan din konto blive markeret for ugyldig aktivitet.

Der er to måder at implementere testannoncer på:

1. Brug et af Googles eksempler på annonceenheder. Google giver eksempler på annonceenheds-id'er til test af dine annoncer.
  2. Brug din egen annonceenhed, og aktivér testenheder. Du kan konfigurere din enhed som en testenhed og bruge dine egne annonceenheds-id'er, som du har oprettet i AdMob.

Følg vejledningen på Google Developers for Android og iOS for at implementere testannoncer.

Få indblik i din annoncetrafik og dine appbrugere

Inddel dine trafikrapporter i relevante segmenter ved hjælp af appfiltre, f.eks. appnavn, annonceenhed og land. Det hjælper dig med at vurdere, hvordan ændringer i trafikkilder eller implementering kan påvirke din annoncetrafik. Du kan bruge Google Analytics til at få detaljerede oplysninger om brugerne af din app og holde øje med mistænkelig brugeradfærd. Her er nogle spørgsmål, du kan stille dig selv:

• Hvor kommer mine brugere fra?
  • Hvordan interagerer de med min app?
  • Hvilke skærmbilleder ser de i min app?

Se, hvordan du kan bruge Google Analytics i AdMob, og hvordan du implementerer Google Analytics-SDK'et til Android og iOS.

Undgå at samarbejde med personer og firmaer, der er utroværdige eller leverer dårlig kvalitet

Nogle udgivere har haft problemer med ugyldig aktivitet, når de har samarbejdet med annoncenetværk og websites til promovering af apps, der har leveret en dårlig kvalitet, for at øge trafikken til deres app.

Få mere kendskab til annonceformater, og hvordan du implementerer dem

Annoncer må ikke implementeres på en måde, der opfordrer brugerne til at klikke på annoncer eller forårsager, at brugere kan komme til at klikke på annoncer. Læs følgende artikler for at få hjælp til at forhindre ugyldig aktivitet i dine apps: