Politikker

Sådan kan du forhindre ugyldig aktivitet

Selvom vores trafikkvalitetsteam både bruger automatiske og manuelle metoder til at bortfiltrere ugyldige klik, skal udgiverne alligevel overholde vores politikker for at reducere muligheden for ugyldig aktivitet.

Som en tommelfingerregel skal brugerne altid komme i første række – sørg for, at dine annoncer ikke tiltrækker unaturlig opmærksomhed, vildleder brugerne, opfordrer til klik eller vises på steder, der kan medføre ugyldige klik. Hvis vi finder meget ugyldig aktivitet i dine apps, er der en risiko for, at din konto bliver deaktiveret. Vi tilbagefører også omsætning, der er genereret fra ugyldige klik, til de berørte annoncører. Du kan få flere oplysninger om dette ved at gennemgå "Estimeret indtjening ift. endelig indtjening".

Læs følgende artikler, hvis du vil hjælpe med at undgå ugyldig aktivitet i dine apps:

Som udgiver er det dit ansvar at sikre, at din annonceimplementering overholder AdSense-programpolitikkerne, og at du ikke har betalt for trafik fra upålidelige kilder.

Her er nogle flere tips, der kan hjælpe dig med at forhindre ugyldig aktivitet i dine apps:

Du kan få flere oplysninger om vores systemer og processen til forhindring af ugyldig aktivitet ved at besøge Ressourcecenter for annoncetrafikkvalitet.

• Lad være med at klikke på dine egne annoncer, selvom du mener, at det er i orden at gøre det. Udgivere må ikke klikke på deres egne annoncer eller bruge metoder, der kunstigt forøger antallet af eksponeringer og/eller klik, herunder manuelle metoder. Det er ikke tilladt at teste dine egne annoncer ved at klikke på dem. Brug testannoncer (tilgængelige for Android eller iOS), så du undgår at generere ugyldige klik.

• Forstå annoncetrafikken og appbrugerne. Inddel dine trafikrapporter i relevante segmenter ved hjælp af appfiltre, f.eks. appnavn, annonceenhed og land. Det hjælper dig med at vurdere, hvordan ændringer i trafikkilder eller implementering kan påvirke din annoncetrafik. Du kan bruge Google Analytics til at få detaljerede oplysninger om brugerne af din app og holde øje med mistænkelig brugeradfærd. Her er nogle spørgsmål, du kan stille dig selv:
    • Hvor kommer mine brugere fra?
    • Hvordan interagerer de med min app?
    • Hvilke skærmbilleder ser de i min app?
    Få flere oplysninger om, hvordan du kan bruge Google Analytics i AdMob, og hvordan Google Analytics-SDK'et implementeres i Android (også tilgængelig for iOS).

• Undgå at samarbejde med parter, der er utroværdige eller leverer en dårlig kvalitet. Nogle udgivere har haft problemer med ugyldig aktivitet, når de har samarbejdet med annoncenetværk og websites til promovering af apps, der har leveret en dårlig kvalitet, for at øge trafikken til deres app.