Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Välimainokset

Koko sivun mainos luonnollisissa siirtymäkohdissa, kuten sivun vaihdossa, sovelluksen käynnistyksessä tai pelitason latauksesa. Välimainoksissa on sulkemispainike, jolla käyttäjä voi poistaa mainoksen näkyvistä. Mainokset näytetään iFramessa, joka kelluu verkkosivun tai sovelluksen päällä.