Huomaa, että joulunpyhien vuoksi AdMob-tuki ei ole käytettävissä 25.12.–4.1. Suosittelemme etsimään lisätietoa ohjekeskuksesta ja yhteisön keskusteluryhmistä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestäsi.

Aloita

Klikkaukset

Sovelluksessasi näytettyjen mainosten klikkausten tai napautusten määrä yhteensä.

Merkitys: Klikkaukset kertovat, miten hyvin mainos vetoaa käyttäjiin. Jos tiedät, kuinka monta henkilöä klikkaa mainosta suhteessa sen näyttökertoihin, voit mitata mainoksen tehokkuutta.