Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Klikkaukset

Sovelluksessasi näytettyjen mainosten klikkausten tai napautusten määrä yhteensä.

Merkitys: Klikkaukset kertovat, miten hyvin mainos vetoaa käyttäjiin. Jos tiedät, kuinka monta henkilöä klikkaa mainosta suhteessa sen näyttökertoihin, voit mitata mainoksen tehokkuutta.