Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Automatische vernieuwing gebruiken voor banneradvertenties

De automatische vernieuwingssnelheid van een advertentieblok bepaalt hoe vaak er een nieuw advertentieverzoek wordt gegenereerd voor dat advertentieblok.

Opmerking: Alleen voor banneradvertenties is de optie om automatisch te vernieuwen beschikbaar in de geavanceerde instellingen.

De opties voor Automatisch vernieuwen in Geavanceerde instellingen voor banneradvertenties

We raden aan de door Google geoptimaliseerde automatische vernieuwingssnelheid te gebruiken. De geoptimaliseerde snelheid wordt berekend op basis van historische AdMob-gegevens om ervoor te zorgen dat de advertenties in uw advertentieblokken worden vernieuwd met de optimale snelheid voor banneradvertenties.

U kunt ook een aangepaste vernieuwingssnelheid van 30-150 seconden instellen of de vernieuwingssnelheid helemaal uitzetten.

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Selecteer de naam van de app die is gekoppeld aan het advertentieblok dat u wilt controleren. Opmerking: Als u de app niet kunt vinden in de lijst van recente apps, klikt u op Alle apps bekijken. Klik daarna op de naam van de app.
  4. Klik in de zijbalk op Advertentieblokken.
  5. Klik op de naam van het banneradvertentieblok.
  6. Klik op Down Arrow Geavanceerde instellingen.
  7. Klik op Bewerken naast Automatisch vernieuwen.
  8. Breng de gewenste wijzigingen aan in de vernieuwingssnelheid voor dit advertentieblok.
  9. Klik op Opslaan.