På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Medling

Vattenfallsannonskällor som är tillgängliga för medling

Annonsnätverken som anges nedan kan användas som annonskällor i medlingsgrupper. Om du vill aktivera optimering för ett nätverk bör du kontrollera att det stöder optimering. Glöm inte att ange nödvändiga användaruppgifter och auktoriseringar om det efterfrågas.

Obs! Ange den externa annonskällans användaruppgifter även om du inte aktiverar optimering. Då får du korrekta rapportuppgifter från dina externa annonskällor i AdMob-kontot.

Klicka på namnet på ett annonsnätverk nedan om du vill läsa mer om dess användaruppgifter, mappningsinformation och andra alternativ:

AdColony

Användaruppgifter för optimering:

• API key: Den unika API-nyckel som du hittar i ditt AdColony-konto under Account Settings > Read-Only API Key.

En skärmbild av skärmen med inloggningsuppgifter för AdColony.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• App ID
  • Client Options (valfritt)
  • Zone ID

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons
  • Premierad annons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
AdFalcon

Användaruppgifter för optimering:

• API Client ID: Det unika API Client ID som du hittar i ditt AdFalcon-konto under Account > API Access.
  • API Key: Den unika API-nyckel som du hittar i ditt AdFalcon-konto under Account > API Access.

En skärmbild av inloggningsskärmen för AdFalcon.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• App/Site ID

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
AppLovin

Användaruppgifter för optimering:

• Report Key: Den unika Report Key som du hittar i ditt AppLovin-konto under Accounts > Basic Info > Keys.

Exempel på rapportnyckeln för App Lovin.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• Application ID (Android)
  • Bundle ID (iOS)
  • SDK Key

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons
  • Premierad annons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
Chartboost

Användaruppgifter för optimering:

• User ID: Det användar-id som finns högst upp på sidan Chartboost API Explorer.
  • User signature: Användarsignaturen visas högst upp på sidan Chartboost API Explorer.

Ett exempel på sidan Chartboost API Explorer.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• App ID
  • App signature
  • Ad location (valfritt)

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons
  • Premierad annons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
DT Exchange

Användaruppgifter för optimering:

• Publisher ID: Din unika Publisher ID som du hittar på sidan DT Exchange User Profile.
  • Kundnyckel: Din unika kundnyckel som du hittar på sidan User Profile i DT Exchange.
  • Kundhemlighet: Din unika kundhemlighet som du hittar på sidan User Profile i DT Exchange.

Exempel på skärmen med inloggningsuppgifter för Fyber.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• Application ID
  • Placement ID

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons
  • Premierad annons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
Flurry

Användaruppgifter för optimering:

Ett exempel på skärmen för inloggningsuppgifter för Flurry.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• Ad Space Name
  • Project API Key
  • Ad location (valfritt)

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
i-mobile

Användaruppgifter för optimering:

• Användarnamn: Den e-postadress som du använder när du loggar in på ditt i-mobile-konto.
  • Lösenord: Det lösenord du använder när du loggar in på ditt i-mobile-konto.

Exempel på skärm för i-mobile.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• Media ID
  • Publisher ID
  • Spot ID

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
InMobi

Användaruppgifter för optimering:

• Användarnamn: Den e-postadress som du använder när du loggar in på ditt InMobi-konto.
  • Lösenord: Det lösenord du använder när du loggar in på ditt InMobi-konto.
  • Secret key: Strängen API key på 32 tecken som genereras av InMobi och som måste anges vid alla inkommande begäranden. Läs mer

Exempel på inloggningsskärm.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• Account ID [InMobi SDK >= 5.0] (valfritt)
  • App ID [InMobi SDK < 5.0] (valfritt)
  • Placement ID [InMobi SDK >= 5.0] (valfritt)

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons
  • Premierad annons
  • Integrerad annons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
ironSource Ads

Användaruppgifter för optimering:

• User Name: E-postadressen du använder när du loggar in på ditt ironSource Ads-konto.
  • Secret Key: Den unika nyckel som genereras av ironSource Ads som finns i Reporting API-avsnittet på din kontosida.

Exempel på skärmen My Account i Iron source.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• App Key
  • Instance ID (valfritt)

Annonsformat som stöds:

• Mellansidesannons
  • Premierad annons
  • Premierad mellansidesannons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
Leadbolt

Användaruppgifter för optimering:

• Publisher ID: Ditt unika id som du hittar på sidan Leadbolt Account Settings.
  • Secret Key: Den API-nyckel som genereras av Leadbolt och som krävs för alla inkommande begäranden. Du hittar Secret Key på sidan Leadbolt Account Settings.

Exempel på skärmen med kontoinformation för Leadbolt.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• API Key
  • Location Code

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
LG U+AD

Användaruppgifter för optimering:

• ingen

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• Slot ID

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons

Övrig information:

• Har stöd för optimering? Nej
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
Liftoff Monetize

Användaruppgifter för optimering:

• Reporting API ID: Den unika API-nyckel som du hittar genom att logga in på ditt Liftoff Monetize-konto och klicka på Details för appen och titta i fältet Reporting API key (Reporting API-nyckel).

Exempel på skärmen med användaruppgifter för optimering i Vungle. Den visar Reporting API-nyckeln.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• Application ID

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons
  • Premierad annons
  • Kontakta din kontoansvariga för Liftoff Monetize för premierade mellansidesannonser och integrerade format.

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
maio

Användaruppgifter för optimering:

• API ID: Det unika API-id som genererats av maio.
  • API KEY: Den unika API-nyckel som genererats av maio.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• Media ID (メディアID)
  • Zone ID (ジーンID)

Annonsformat som stöds:

• Mellansidesannons
  • Premierad annons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
Mintegral

Användaruppgifter för optimering:

• Skey
  • Secret

These can be found in your Mintegral account at Mintegral > Account > API Tools > Reporting API

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• App Key
  • App ID
  • Placement ID
  • Ad Unit ID

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Interstitial
  • Rewarded

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
MobFox

Användaruppgifter för optimering:

• Api Key: Den unika API-nyckel som du hittar i ditt MobFox-konto under My Account > Account Information.

Exempel på kontoinformationsskärmen för Mobfox.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• Publisher Site ID

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons
  • Premierad annons
  • Integrerad annons

Övrig information:

• Har stöd för optimering? Nej
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
MoPub (Deprecated)
MoPub är inte längre en annonskälla som stöds.
myTarget

Användaruppgifter för optimering:

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• Slot ID

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons
  • Premierad annons
  • Integrerad annons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
nend

Användaruppgifter för optimering:

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• API Key
  • Spot ID

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons
  • Premierad annons
  • Integrerad annons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
Pangle

Användaruppgifter för optimering:

• Användar-id för Reporting API: Användar-id:t finns längst ned till vänster i Pangle-gränssnittet.
  • Roll-id för Reporting API: Du hittar det i Pangle-gränssnittet: Klicka på Integrations > SDK & API > Pangle Reporting API 2.0.
  • Säkerhetsnyckel: Du hittar den i Pangle-gränssnittet: Klicka på Integrations > SDK & API > Pangle Reporting API 2.0.

Exempel på kontoinformationsskärmen för Pangle

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• App-id
  • Annonsplacerings-id

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons
  • Premierad annons
  • Integrerad annons
  • Appstart

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
Tapjoy

Användaruppgifter för optimering:

• Publisher OAuth Key: Du hittar det i ditt Tapjoy-konto på Tapjoy > Settings > App Settings > API Keys.

Exempel på appinställningar i Tapjoy.
  • Mediation Reporting API Key for AdMob: Du hittar det i ditt Tapjoy-konto på Tapjoy > Settings > App Settings > Mediation Keys.

Exempel på appinställningar för Tapjoy.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• Placement Name
  • SDK Key

Annonsformat som stöds:

• Mellansidesannons
  • Premierad annons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
Tencent GDT

Användaruppgifter för optimering:

• ingen

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• 广告位ID (annonsplats-id)
  • 应用ID (app-id)

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons

Övrig information:

• Har stöd för optimering? Nej
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
Unity Ads

Användaruppgifter för optimering:

• API Key: Den unika API-nyckel som du hittar på fliken Ads Data Export > API Access i Unity Ads Dashboard.

Exempel på sidan med kontoinställningar för Unity Ads.

• Organisationens kärn-id: Det unika organisations-id som du hittar på fliken Settings i Unity Ads Dashboard.Exempel på organisationens kärn-id på skärmen för organisationsinställningar i Unity Ads..

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• Game ID
  • Placement ID

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons
  • Premierad annons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
Yahoo

Användaruppgifter för optimering:

• Företags-id: Finns i avsnittet Reporting Credentials iAccount Settings
  • Företagsåtkomstnyckel: Finns i avsnittet Reporting Credentials i Account Settings.

Exempel på sidan med inloggningsuppgifter för Verizon Media Reporting.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• Placement ID
  • Webbplats-id

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons
  • Premierad annons
  • Integrerad annons

Övrig information:

• Har stöd för optimering? Nej
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
Vpon

Användaruppgifter för optimering:

• ingen

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• Vpon Ad ID
  • Zone

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons

Övrig information:

• Har stöd för optimering? Nej
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp
Zucks

Användaruppgifter för optimering:

• API-nyckel: Den API-nyckel du hittar genom att logga in på ditt Zucks-konto och navigera till sidan med API-nyckeln för AdMob-medling (AdMobメディエーション用 APIキー).

Exempel på AdMob Mediation API-nyckeln i Zucks.

Uppgifter om mappning av annonsenhet:

• Frame ID

Annonsformat som stöds:

• Banner
  • Mellansidesannons

Övrig information:

• Finns stöd för optimering? Ja
  • Var ska jag lägga till det här nätverket? Som en annonskälla i en medlingsgrupp