Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Annonsekilder som er tilgjengelige for mediering

Annonsenettverkene som er oppført nedenfor, kan brukes som annonsekilder i medieringsgrupper. Hvis du vil slå på optimalisering for et nettverk, må du kontrollere at det har støtte for optimalisering, og huske å angi den nødvendige legitimasjonen og autorisasjonen hvis du blir bedt om dette.

Merk: Du må oppgi legitimasjonen din for tredjepartsannonsekilder selv om du ikke skal slå på optimalisering. På denne måten kan du se nøyaktige rapporteringsdata fra annonsekilder fra tredjeparter i AdMob-kontoen din.

Klikk på navnet på et annonsenettverk nedenfor for å finne ut mer om legitimasjonen, tilordningsdetaljene og andre alternativer:

AdColony

Legitimasjon for optimalisering

• API Key: Dette er den unike API-nøkkelen som du finner i AdColony-kontoen din under Account Settings > Read-Only API Key.

A screenshot of the AdColony credentials screen.

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• App ID (optional)
  • Client Options (optional)
  • Zone ID (optional)

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
AdFalcon

Legitimasjon for optimalisering

• API Client ID: Dette er den unike API-kunde-ID-en du finner i AdFalcon-kontoen din under Account > API Access.
  • API Key: Dette er den unike API-nøkkelen du finner i AdFalcon-kontoen din under Account > API Access.

A screenshot of the AdFalcon sign in screen.

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• App/Site ID

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
AppLovin

Legitimasjon for optimalisering

• Report Key: Dette er den unike API-nøkkelen du finner i AppLovin-kontoen din under Accounts > Basic Info > Keys.

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Application ID (Android)
  • Bundle ID (iOS)
  • Placement
  • SDK Key

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Chartboost

Legitimasjon for optimalisering

• User ID: Dette er bruker-ID-en du finner øverst på Chartboost API Explorer-siden.
  • User signature: Dette er brukersignaturen du finner øverst på Chartboost API Explorer-siden.

An image of the Chartboost API Explorer page.

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• App ID
  • App signature
  • Ad location (optional)

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Facebook Audience Network

Legitimasjon for optimalisering

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Placement ID

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe

Flurry

Legitimasjon for optimalisering

A screenshot of the Flurry credentials screen.

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Ad Space Name
  • Project API Key
  • Ad location (valgfri)

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Fyber Marketplace

Legitimasjon for optimalisering

• Publisher ID: Din unike Publisher ID, som du finner på Fyber User Profile-siden din.
  • Forbrukernøkkel: Den unike forbrukernøkkelen din, som du finner på Brukerprofil-siden din i Fyber.
  • Forbrukerhemmelighet: Den unike forbrukerhemmeligheten din, som du finner på Brukerprofil-siden din i Fyber.

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Application ID
  • Ad Spot ID
  • Ad unit ID

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
i-mobile

Legitimasjon for optimalisering

• Login name: Dette er e-postadressen du bruker for å logge på i-mobile-kontoen din.
  • Password: Dette er passordet du bruker for å logge på i-mobile-kontoen din.

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Media ID
  • Publisher ID
  • Spot ID

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
InMobi

Legitimasjon for optimalisering

• Login name: Dette er e-postadressen du bruker for å logge på InMobi-kontoen din.
  • Password: Dette er passordet du bruker for å logge på InMobi-kontoen din.
  • Secret key: Dette er API-nøkkelen på 32 tegn som blir generert av InMobi. Denne nøkkelen er nødvendig for alle inngående forespørsler. Finn ut mer

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Account ID [InMobi SDK >= 5.0] (optional)
  • App ID [InMobi SDK < 5.0] (optional)
  • Placement ID [InMobi SDK >= 5.0] (optional)

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
ironSource

Legitimasjon for optimalisering

• User Name: Dette er e-postadressen du bruker for å logge på ironSource-kontoen din.
  • Secret Key: Den unike nøkkelen generert av ironSource som ligger i delen Rapportering API på kontosiden din.

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• App Key
  • Instance ID (optional)

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Leadbolt

Legitimasjon for optimalisering

• Publisher ID: Dette er den unike ID-en du finner på Account Settings-siden i Leadbolt.
  • Secret Key: Dette er API-nøkkelen som blir generert av Leadbolt. Denne nøkkelen er nødvendig for alle innkommende forespørsler. Du finner den hemmelige nøkkelenAccount Settings-siden i Leadbolt.

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• API Key
  • Location Code

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
LG U+AD

Legitimasjon for optimalisering

• Ingen

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Slot ID

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Nei
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
maio

Legitimasjon for optimalisering

• API ID: Den unike API ID-en generert av maio.
  • API KEY: Den unike API-nøkkelen generert av maio.

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Media ID (メディアID)
  • Zone ID (ジーンID)

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
MobFox

Legitimasjon for optimalisering

• API Key: Dette er den unike API-nøkkelen du finner i MobFox-kontoen din under My Account > Account Information.

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Publisher Site ID

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
MoPub

Legitimasjon for optimalisering

1. I MoPub-kontoen din: For å optimalisere MoPub i AdMob-mediering må du først slå på API-et ved å merke av for Reports-delen i MoPub-kontoen din.

2. I AdMob-kontoen din: Skriv inn den obligatoriske legitimasjonen for MoPub nedenfor:
    • API key: Dette er den unike API-nøkkelen du finner i detaljene for API-tilgang i MoPub-kontoen din.
    • Inventory report ID key: inventory report ID er den unike ID-en du finner i detaljene for API-tilgang i MoPub-kontoen din.

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Ad Unit ID

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
myTarget

Legitimasjon for optimalisering

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Slot ID

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Nend

Legitimasjon for optimalisering

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• API Key
  • Spot ID

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Tapjoy

Legitimasjon for optimalisering

• Publisher OAuth Key: Dette kan du finne i Tapjoy-kontoen din på Tapjoy > Settings > App Settings > API Keys .

• Mediation Reporting API Key for AdMob : Dette kan du finne i Tapjoy-kontoen din på Tapjoy > Settings > App Settings > Mediation Keys .

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Placement Name
  • SDK Key

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Tencent GDT

Legitimasjon for optimalisering

• Ingen

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• 广告位ID (annonseplass-ID)
  • 应用ID (app-ID)

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Nei
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Unity Ads

Legitimasjon for optimalisering

• API Key: Dette er den unike API-nøkkelen, som du finner ved å følge menybanen Ads Data Export > API Access (dataeksportering > API-tilgang) i oversikten over Unity-annonser.

An image of the Unity Ads accounts settings page.

• Organisasjonens kjerne-ID: Dette viser til organisasjonens unike kjerne-ID, som du kan finne på Settings-fanen (innstillinger) i oversikten over Unity-annonser.

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Game ID
  • Placement ID

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Verizon Media

Legitimasjon for optimalisering

• Bedrifts-ID: Dette finner du i Rapporteringslegitimasjon-delen i kontoinnstillingene dine.
  • Bedriftens tilgangsnøkkel: Dette finner du i Rapporteringslegitimasjon-delen i kontoinnstillingene dine.

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Placement ID
  • Nettsteds-ID

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Nei
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Vpon

Legitimasjon for optimalisering

• Ingen

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Vpon Ad ID
  • Zone

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Nei
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Vungle

Legitimasjon for optimalisering

• Reporting API ID: Den unike API-nøkkelen som du finner ved å logge på Vungle-kontoen din, klikke på Details-knappen for appen og se i Reporting API key-feltet.

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Application ID

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Zucks

Legitimasjon for optimalisering

• API Key: API-nøkkelen som du kan finne ved å logge på Zucks-kontoen din og gå til AdMob Mediation API key-siden (AdMobメディエーション用 APIキー).

Informasjon om konfigurasjonen av annonseenheten

• Frame ID

Annen informasjon

• Støtter optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe