Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Sammenkjedede annonsekilder som kan brukes i mediering

Annonsenettverkene som er oppført nedenfor, kan brukes som annonsekilder i medieringsgrupper. Hvis du vil slå på optimalisering for et nettverk, må du kontrollere at det har støtte for optimalisering, og huske å angi den nødvendige legitimasjonen og autorisasjonen hvis du blir bedt om dette.

Merk: Du må oppgi legitimasjonen din for tredjepartsannonsekilder selv om du ikke skal slå på optimalisering. På denne måten kan du se nøyaktige rapporteringsdata fra annonsekilder fra tredjeparter i AdMob-kontoen din.

Klikk på navnet på et annonsenettverk nedenfor for å finne ut mer om legitimasjonen, tilordningsdetaljene og andre alternativer:

AdColony

Optimaliseringslegitimasjon:

• API key:: den unike API-nøkkelen, som du finner under Account Settings > Read-Only API Key i AdColony-kontoen din.

En skjermdump av AdColony-legitimasjonssiden.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• App ID
  • Client Options (valgfritt)
  • Zone ID

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser
  • annonser med belønning

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
AdFalcon

Optimaliseringslegitimasjon:

• API Client ID: den unike API Client ID, som du finner under Account > API Access i AdFalcon-kontoen din.
  • API Key:: den unike API-nøkkelen, som du finner under Account > API Access i AdFalcon-kontoen din.

En skjermdump av AdFalcon-påloggingsskjermen.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• App/Site ID

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
AppLovin

Optimaliseringslegitimasjon:

• Report Key: den unike Report Key, som du finner under Accounts > Basic Info > Keys i AppLovin-kontoen din.

Eksempel på rapportnøkkelen for AppLovin.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• Application ID (Android)
  • Bundle ID (iOS)
  • SDK Key

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser
  • annonser med belønning

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Chartboost

Optimaliseringslegitimasjon:

• User ID:: bruker-ID-en du finner øverst på Chartboost API Explorer-siden.
  • User signature: brukersignaturen du finner øverst på Chartboost API Explorer-siden.

Et eksempel på Chartboost API Explorer-siden.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• App ID
  • App signature
  • Ad location (valgfritt)

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser
  • annonser med belønning

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
DT Exchange

Optimaliseringslegitimasjon:

• Publisher ID: den unike Publisher ID din, som du finner på DT Exchange User Profile-siden.
  • Forbrukernøkkel: Den unike forbrukernøkkelen din, som du finner på Brukerprofil-siden din i DT Exchange.
  • Forbrukerhemmelighet: Den unike forbrukerhemmeligheten din, som du finner på Brukerprofil-siden din i DT Exchange.

Eksempel på Fyber-legitimasjonssiden.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• Application ID
  • Placement ID

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser
  • annonser med belønning

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Flurry

Optimaliseringslegitimasjon:

En skjermdump av Flurry-legitimasjonssiden.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• Ad Space Name
  • Project API Key
  • Ad location (valgfritt)

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
i-mobile

Optimaliseringslegitimasjon:

• Login name (påloggingsnavn): e-postadressen du bruker for å logge på i-mobile-kontoen din.
  • Password (passord): passordet du bruker for å logge på i-mobile-kontoen din.

Eksempel på en mobilskjerm.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• Media ID
  • Publisher ID
  • Spot ID

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
InMobi

Optimaliseringslegitimasjon:

• Login name (påloggingsnavn): e-postadressen du bruker for å logge på InMobi-kontoen din.
  • Password (passord): passordet du bruker for å logge på InMobi-kontoen din.
  • Secret key: den 32tegn lange API key som genereres av InMobi, og som kreves for alle innkommende forespørsler. Finn ut mer

Eksempel på en påloggingsskjerm.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• Account ID [InMobi SDK >= 5.0] (valgfritt)
  • App ID [InMobi SDK < 5.0] (valgfritt)
  • Placement ID [InMobi SDK >= 5.0] (valgfritt)

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser
  • annonser med belønning
  • integrerte annonser

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
ironSource Ads

Optimaliseringslegitimasjon:

• User Name: e-postadressen du bruker til å logge på ironSource-annonsekontoen din.
  • Secret Key: den unike nøkkelen som genereres av ironSource Ads og finnes i Reporting API-delen på kontosiden.

Eksempel på ironSource-skjerm der brukeren kan logge på kontoen sin.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• App Key
  • Instance ID (valgfritt)

Annonseformater som støttes:

• interstitial-annonser
  • annonser med belønning
  • interstitial-annonser med belønning

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Leadbolt

Optimaliseringslegitimasjon:

• Publisher ID: den unike ID-en din, som du finner på Leadbolt Account Settings-siden.
  • Secret Key: API-nøkkelen som genereres av Leadbolt, og som kreves for alle innkommende forespørsler. Du finner Secret KeyLeadbolt Account Settings-siden.

Eksempel på en skjerm med Leadbolt-kontoinformasjon.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• API Key
  • Location Code

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
LG U+AD

Optimaliseringslegitimasjon:

• Ingen

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• Slot ID

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Nei
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Liftoff Monetize

Optimaliseringslegitimasjon:

• Reporting API ID: den unike API-nøkkelen, som du finner ved å logge på Liftoff Monetize-kontoen din, klikke på Details-knappen (detaljer) i appen og sjekke Reporting API key-feltet (nøkkel for Reporting API).

Eksempel på en Vungle-skjerm for optimaliseringslegitimasjon hvor Reporting API-nøkkelen vises.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• Application ID

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser
  • annonser med belønning
  • Kontakt administratoren for Liftoff Monetize-kontoen din hvis du vil ha hjelp med integrerte annonseformater eller interstitial-annonser med belønning.

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
maio

Optimaliseringslegitimasjon:

• API ID: den unike API-ID-en som genereres av maio.
  • API KEY: den unike API-nøkkelen som genereres av maio.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• Media ID (メディアID)
  • Zone ID (ジーンID)

Annonseformater som støttes:

• interstitial-annonser
  • annonser med belønning

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Mintegral

Optimaliseringslegitimasjon:

• Skey
  • Secret

These can be found in your Mintegral account at Mintegral > Account > API Tools > Reporting API

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• App Key
  • App ID
  • Placement ID
  • Ad Unit ID

Annonseformater som støttes:

• Banner
  • Interstitial
  • Rewarded

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
MobFox

Optimaliseringslegitimasjon:

• Api Key: den unike API-nøkkelen, som du finner ved å følge menybanen My Account > Account Information i MobFox-kontoen din.

Eksempel på en skjerm med Mobfox-kontoinformasjon.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• Publisher Site ID

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser
  • annonser med belønning
  • integrerte annonser

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Nei
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
MoPub (Deprecated)
MoPub støttes ikke lenger som annonsekilde.
myTarget

Optimaliseringslegitimasjon:

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• Slot ID

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser
  • annonser med belønning
  • integrerte annonser

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
nend

Optimaliseringslegitimasjon:

• Nøkkel for rapporterings-API: Se informasjonen på nend-siden med vanlige spørsmål, og kontakt nend-kontoadministratoren din for å få nøkkelen for rapporterings-API-et.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• API Key
  • Spot ID

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser
  • annonser med belønning
  • integrerte annonser

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Pangle

Optimaliseringslegitimasjon:

• Reporting API user id (bruker-ID i API-et for rapportering): Du finner bruker-ID-en nederst til venstre i UI-et i Pangle.
  • Reporting API role id (rolle-ID i API-et for rapportering): Du finner den i UI-et i Pangle ved å klikke på Integrations > SDK & API > Pangle Reporting API 2.0.
  • Security Key (sikkerhetsnøkkel): Du finner den i UI-et i Pangle ved å klikke på Integrations > SDK & API > Pangle Reporting API 2.0.

Eksempel på en skjerm med Pangle-kontoinformasjon

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• app-ID
  • annonseplasserings-ID

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser
  • annonser med belønning
  • integrerte annonser
  • appåpningsannonser

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Tapjoy

Optimaliseringslegitimasjon:

• Publisher OAuth Key: Du finner denne i Tapjoy-kontoen din ved å følge menybanen Tapjoy > Settings > App Settings > API Keys.

Eksempel på appinnstillinger i Tapjoy.
  • Mediation Reporting API Key for AdMob: Du finner denne i Tapjoy-kontoen din ved å følge menybanen Tapjoy > Settings > App Settings > Mediation Keys.

Eksempel på appinnstillinger for Tapjoy.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• Placement Name
  • SDK Key

Annonseformater som støttes:

• interstitial-annonser
  • annonser med belønning

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Tencent GDT

Optimaliseringslegitimasjon:

• Ingen

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• 广告位ID (annonseplass-ID)
  • 应用ID (app-ID)

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Nei
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Unity Ads

Optimaliseringslegitimasjon:

• API Key: Dette er den unike API-nøkkelen, som du finner ved å følge menybanen Ads Data Export > API Access (dataeksportering > API-tilgang) i oversikten over Unity-annonser.

Eksempel på siden med Unity Ads-kontoinnstillinger.

• Organisasjonens kjerne-ID: Dette viser til organisasjonens unike kjerne-ID, som du kan finne på Settings-fanen (innstillinger) i oversikten over Unity-annonser. Eksempel på kjerne-ID-en for organisasjonen på skjermen for organisasjonsinnstillinger for Unity Ads.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• Game ID
  • Placement ID

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser
  • annonser med belønning

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Yahoo

Optimaliseringslegitimasjon:

• Bedrifts-ID: Denne finner du i Rapporteringslegitimasjon-delen i kontoinnstillingene
  • Bedriftens tilgangsnøkkel: Dette finner du i Rapporteringslegitimasjon-delen i kontoinnstillingene dine.

Eksempel på en legitimasjonsside for Verizon Media-rapportering.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• Placement ID
  • Nettsteds-ID

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser
  • annonser med belønning
  • integrerte annonser

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Nei
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Vpon

Optimaliseringslegitimasjon:

• Ingen

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• Vpon Ad ID
  • Zone

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Nei
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe
Zucks

Optimaliseringslegitimasjon:

• API Key (API-nøkkel): API-nøkkelen som du kan finne ved å logge på Zucks-kontoen din og gå til siden for API-nøkkelen som tilordnes ved AdMob-mediering (AdMobメディエーション用 APIキー).

Eksempel på AdMob Mediation API-nøkkelen på Zucks.

Opplysninger om tilordning av annonseenheter:

• Frame ID

Annonseformater som støttes:

• bannerannonser
  • interstitial-annonser

Annen informasjon:

• Støttes optimalisering? Ja
  • Hvor bør jeg legge til dette nettverket? Som en annonsekilde i en medieringsgruppe