Bemiddeling

Advertentienetwerken die beschikbaar zijn voor bemiddeling

De hieronder vermelde advertentienetwerken kunt u in bemiddelingsgroepen als advertentiebron gebruiken. Als u optimalisatie voor een netwerk wilt inschakelen, zorgt u ervoor dat het netwerk ondersteuning voor optimalisatie biedt. Vergeet niet de vereiste gegevens in te voeren als hierom wordt gevraagd.

Klik hieronder op de naam van een advertentienetwerk voor meer informatie over de inloggegevens, configuratie-informatie en andere opties voor het netwerk:

AdColony

Optimalisatiegegevens

• API Key: de unieke API-sleutel die u in uw AdColony-account kunt vinden onder Account Settings > Read-Only API Key.

A screenshot of the AdColony credentials screen.

Configuratiegegevens van advertentieblok

• App ID (optioneel)
  • Client Options (optioneel)
  • Zone ID (optioneel)

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
AdFalcon

Optimalisatiegegevens

• API Client ID: de unieke API-client-ID die u in uw AdFalcon-account kunt vinden via Account > API Access (Account > API-toegang).
  • API Key: de unieke API-sleutel die u in uw AdFalcon-account kunt vinden via Account > API Access (Account > API-toegang).

A screenshot of the AdFalcon sign in screen.

Configuratiegegevens van advertentieblok

• App/Site ID

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
AppLovin

Optimalisatiegegevens

• Report Key: de unieke 'Report Key' die u in uw AppLovin-account kunt vinden via Accounts > Basic Info > Keys.

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Application ID (Android)
  • Bundle ID (iOS)
  • Placement
  • SDK Key

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
DU Ad Platform

Optimalisatiegegevens

• Inlognaam: Het e-mailadres of de gebruikersnaam waarmee u inlogt op uw DU Ad Platform DU-account.
  • Accounttoken: De unieke accounttoken die door DU Ad Platform wordt geleverd. U kunt deze vinden op http://developers.duapps.com/user.

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Placement ID

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
Chartboost

Optimalisatiegegevens

• User ID: de gebruikers-ID die boven aan de API Explorer-pagina van Chartboost wordt weergegeven.
  • User Signature: de gebruikershandtekening die boven aan de API Explorer-pagina van Chartboost wordt weergegeven.

An image of the Chartboost API Explorer page.

Configuratiegegevens van advertentieblok

• App ID
  • App signature
  • Ad location (optioneel)

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
Facebook Audience Network

Optimalisatiegegevens

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Placement ID

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep

Flurry

Optimalisatiegegevens

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Ad Space Name
  • Project API Key
  • Ad location (optioneel)

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
Fyber

Optimalisatiegegevens

• Publisher ID: de unieke uitgevers-ID die u op de pagina Account Settings in Fyber kunt vinden.
  • API Key: de unieke API-sleutel die u op de pagina App Settings in Fyber kunt vinden.

Configuratiegegevens van advertentieblok

• App ID
  • App signature
  • Ad location (optioneel)

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
i-mobile

Optimalisatiegegevens

• Login name: het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen op uw i-mobile-account.
  • Password: het wachtwoord dat u gebruikt om in te loggen op uw i-mobile-account.

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Media ID
  • Publisher ID
  • Spot ID

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
InMobi

Optimalisatiegegevens

• Login name: het e-mailadres waarmee u inlogt op uw InMobi-account.
  • Password: het wachtwoord waarmee u inlogt op uw InMobi-account.
  • Secret key: de door InMobi gegenereerde API-sleutel van 32 tekens die vereist is voor alle inkomende verzoeken. Meer informatie

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Account ID [InMobi-SDK >= 5.0] (optioneel)
  • App ID [InMobi-SDK < 5.0] (optioneel)
  • Placement ID [InMobi-SDK >= 5.0] (optioneel)

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
ironSource

Optimalisatiegegevens

• User Name: het e-mailadres waarmee u inlogt op uw ironSource-account.
  • Secret Key: De unieke sleutel gegenereerd door ironSource die zich in het gedeelte Rapportage-API van uw accountpagina bevindt.

Configuratiegegevens van advertentieblok

• App Key
  • Instance ID (optioneel)

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
Leadbolt

Optimalisatiegegevens

• Publisher ID: uw unieke ID, die u kunt vinden op de Leadbolt-pagina Account Settings (Accountinstellingen).
  • Secret Key: de door Leadbolt gegenereerde API-sleutel die vereist is voor alle inkomende verzoeken. U kunt de geheime sleutel vinden op de Leadbolt-pagina Account Settings (Accountinstellingen).

Configuratiegegevens van advertentieblok

• API Key
  • Location Code

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
LG U+AD

Optimalisatiegegevens

• None

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Slot ID

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Nee
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
maio

Optimalisatiegegevens

• API ID: De unieke API-ID die door maio wordt gegenereerd.
  • API KEY: De unieke API-sleutel die door maio wordt gegenereerd.

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Media ID (メディアID)
  • Zone ID (ジーンID)

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
MobFox

Optimalisatiegegevens

• API Key: de unieke API-sleutel die u in uw MobFox-account kunt vinden onder My Account > Account Information.

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Publisher Site ID

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
MoPub

Optimalisatiegegevens

1. In uw MoPub-account: Als u MoPub wilt optimaliseren in AdMob-bemiddeling, moet u eerst de API inschakelen door het selectievakje in het gedeelte Reports van uw MoPub-account aan te vinken.

2. In uw AdMob-account: Geef de volgende vereiste gegevens voor MoPub op:
    • API key: De unieke API-sleutel die u vindt in de API-toegangsgegevens van uw MoPub-account.
    • Inventory report ID key: De unieke inventory report ID die u vindt in de API-toegangsgegevens van uw MoPub-account.

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Ad Unit ID

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
myTarget

Optimalisatiegegevens

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Slot ID

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
Nend

Optimalisatiegegevens

Configuratiegegevens van advertentieblok

• API Key
  • Spot ID

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
ONE by AOL (Millennial Media)

Optimalisatiegegevens

• Login name: het e-mailadres dat of de gebruikersnaam die u gebruikt om in te loggen op uw account voor ONE by AOL (Millennial Media).
  • Password: het wachtwoord dat u gebruikt om in te loggen op uw account voor ONE by AOL (Millennial Media).

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Placement ID

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
ONE by AOL (Nexage)

Optimalisatiegegevens

• None

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Placement ID

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Nee
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
Tapjoy

Optimalisatiegegevens

• Publisher OAuth Key: deze vindt u in uw Tapjoy-account via Tapjoy > Settings > App Settings > API Keys.

• Mediation Reporting API Key for AdMob: deze vindt u in uw Tapjoy-account via Tapjoy > Settings > App Settings > Mediation Keys.

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Placement Name
  • SDK Key

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
Tencent GDT

Optimalisatiegegevens

• None

Configuratiegegevens van advertentieblok

• 广告位ID (Ad Slot ID)
  • 应用ID (App ID)

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Nee
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
Unity Ads

Optimalisatiegegevens

• API Key: de unieke API-sleutel die u vindt op de pagina met accountinstellingen in het beheervenster van uw Unity Ads-account.

An image of the Unity Ads accounts settings page.

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Game ID
  • Placement ID

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
Vpon

Optimalisatiegegevens

• None

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Vpon Ad ID
  • Zone

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Nee
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
Vungle

Optimalisatiegegevens

• Reporting API ID: de unieke API-sleutel. Deze vindt u door in te loggen op uw Vungle-account, op de knop Details van de betreffende app te klikken en vervolgens naar het veld Reporting API key te gaan.

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Application ID

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep
Zucks

Optimalisatiegegevens

• API Key: de API-sleutel die u kunt vinden door in te loggen op uw Zucks-account en naar de pagina 'API-sleutel voor AdMob-bemiddeling' (AdMobメディエーション用 APIキー) te gaan.

Configuratiegegevens van advertentieblok

• Frame ID

Overige informatie

• Ondersteunt optimalisatie? Ja
  • Waar moet ik dit netwerk toevoegen? Als advertentiebron in een bemiddelingsgroep