Välitys

Mainosverkot, joissa voi käyttää välitystä

Seuraavia mainosverkostoja voi käyttää mainoslähteinä välitysryhmissä. Jos haluat ottaa optimoinnin käyttöön tietyssä verkostossa, varmista, että se tukee optimointia. Muista antaa tarvittavat kirjautumistiedot ja valtuutus, jos niitä pyydetään.

Klikkaa jonkun alla olevan mainosverkoston nimeä saadaksesi lisätietoja sen kirjautumistiedoista, määritystiedoista ja muista asetuksista.

AdColony

Optimoinnin kirjautumistiedot

• API Key: yksilöllinen sovellusliittymäavaimesi, jonka voit hakea valitsemalla AdColony-tililläsi Account Settings > Read-Only API Key (Tilin asetukset > Sovellusliittymäavain – vain luku)

A screenshot of the AdColony credentials screen.

Mainosyksikön määritystiedot

• App ID (valinnainen)
  • Client Options (valinnainen)
  • Zone ID (valinnainen)

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
AdFalcon

Optimoinnin kirjautumistiedot

• API Client ID: yksilöllinen sovellusliittymän asiakastunnuksesi, jonka voit hakea valitsemalla AdFalcon-tililläsi Account > API Access (Tili > Sovellusliittymän käyttö)
  • API Key: yksilöllinen sovellusliittymäavaimesi, jonka voit hakea valitsemalla AdFalcon-tililläsi Account > API Access (Tili > Sovellusliittymän käyttö)

A screenshot of the AdFalcon sign in screen.

Mainosyksikön määritystiedot

• App/Site ID

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
AppLovin

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Report Key: yksilöllinen raporttiavaimesi, jonka voit hakea valitsemalla AppLovin-tililläsi Accounts > Basic Info > Keys Tilit > Perustiedot > Avaimet.

Mainosyksikön määritystiedot

• Application ID (Android)
  • Bundle ID (iOS)
  • Placement
  • SDK Key

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Chartboost

Optimoinnin kirjautumistiedot

• User ID: Chartboost API Explorer ‑sivun yläreunassa näkyvä käyttäjätunnus
  • User signature: Chartboost API Explorer ‑sivun yläreunassa näkyvä käyttäjän allekirjoitus

An image of the Chartboost API Explorer page.

Mainosyksikön määritystiedot

• App ID
  • App signature
  • Ad location (valinnainen)

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Facebook Audience Network

Optimoinnin kirjautumistiedot

Mainosyksikön määritystiedot

• Placement ID

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi

Flurry

Optimoinnin kirjautumistiedot

Mainosyksikön määritystiedot

• Ad Space Name
  • Project API Key
  • Ad location (valinnainen)

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Fyber

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Publisher ID: yksilöllinen julkaisijan tunnuksesi, jonka löydät Fyberin Account settings (Tilin asetukset) ‑sivulta
  • API Key: yksilöllinen sovellusliittymäavaimesi, jonka löydät Fyberin App Settings (Sovelluksen asetukset) ‑sivulta

Mainosyksikön määritystiedot

• App ID
  • App signature
  • Ad location (valinnainen)

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
i-mobile

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Login name: sähköpostiosoite, jolla kirjaudut i-mobile-tilillesi
  • Password: salasana, jolla kirjaudut i-mobile-tilillesi

Mainosyksikön määritystiedot

• Media ID
  • Publisher ID
  • Spot ID

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
InMobi

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Login name: sähköpostiosoite, jolla kirjaudut InMobi-tilillesi
  • Salasana: salasana, jolla kirjaudut InMobi-tiliisi.
  • Salainen avain: InMobissa luotu 32-merkkinen sovellusliittymäavain, joka vaaditaan kaikissa saapuvissa pyynnöissä. Lisätietoja

Mainosyksikön määritystiedot

• Account id [InMobi SDK >= 5.0] (valinnainen)
  • App ID [InMobi SDK < 5.0] (valinnainen)
  • Placement ID [InMobi SDK >= 5.0] (valinnainen)

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
ironSource

Optimoinnin kirjautumistiedot

• User Name: sähköpostiosoite, jolla kirjaudut ironSource-tilillesi
  • Secret Key: Ainutlaatuinen avain, jonka ironSource on luonut tilisi sivulla Raportointi-sovellusliittymän osassa.

Mainosyksikön määritystiedot

• App Key
  • Instance ID (valinnainen)

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Leadbolt

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Publisher ID: Tämä on yksilöllinen tunnuksesi, jonka löydät Leadboltin Account Settings (Tilin asetukset) ‑sivulta.
  • Secret Key: Tämä on Leadboltin luoma sovellusliittymäavain, joka vaaditaan kaikkiin saapuviin pyyntöihin. Saat salaisen avaimesi Leadboltin Account Settings (Tilin asetukset) ‑sivulta.

Mainosyksikön määritystiedot

• API Key
  • Location Code

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
LG U+AD

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Ei mitään

Mainosyksikön määritystiedot

• Slot ID

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Ei
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
maio

Optimoinnin kirjautumistiedot

• API ID: Maio-mainosverkostossa luotu yksilöllinen sovellusliittymän tunnus
  • API KEY: Maio-mainosverkostossa luotu yksilöllinen sovellusliittymäavain

Mainosyksikön määritystiedot

• Media ID (メディアID)
  • Zone ID (ジーンID)

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
MobFox

Optimoinnin kirjautumistiedot

• API Key: yksilöllinen sovellusliittymäavaimesi, jonka voit hakea valitsemalla MobFox-tililläsi My Account > Account Information (Oma tili > Tilitiedot).

Mainosyksikön määritystiedot

• Publisher Site ID

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
MoPub

Optimoinnin kirjautumistiedot

1. Toimi näin MoPub-tililläsi: MoPubin optimointi AdMob-välityksessä edellyttää, että otat ensin sovellusliittymän käyttöön valitsemalla MoPub-tilisi Reports-osiossa näkyvän valintaruudun.

2. Toimi näin AdMob-tililläsi: Täytä seuraavat pakolliset MoPub-kirjautumistiedot:
    • API key: Yksilöllinen sovellusliittymäavain, jonka löydät MoPub-tilisi sovellusliittymän käyttöoikeustiedoista.
    • Inventory report ID key: Yksilöllinen inventory report ID, jonka löydät MoPub-tilisi sovellusliittymän käyttöoikeustiedoista.

Mainosyksikön määritystiedot

• Ad Unit ID

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
myTarget

Optimoinnin kirjautumistiedot

Mainosyksikön määritystiedot

• Slot ID

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Nend

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Reporting API: Tämä on raportoinnin sovellusliittymäavain, jonka voit pyytää Nend-tilivastaavaltasi. Lisätietoja: Nend FAQ page

Mainosyksikön määritystiedot

• API Key
  • Spot ID

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
ONE by AOL (Millennial Media)

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Login name: sähköpostiosoite tai käyttäjänimi, jolla kirjaudut ONE by AOL (Millennial Media) ‑tilillesi
  • Password: salasana, jolla kirjaudut ONE by AOL (Millennial Media) ‑tilillesi

Mainosyksikön määritystiedot

• Placement ID

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
ONE by AOL (Nexage)

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Ei mitään

Mainosyksikön määritystiedot

• Placement ID

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Ei
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Tapjoy

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Publisher OAuth Key: Löydät tämän parametrin valitsemalla TapJoy-tililläsi Tapjoy > Settings > App Settings > API Keys.

• Mediation Reporting API Key for AdMob: Löydät tämän parametrin valitsemalla TapJoy-tililläsi Tapjoy > Settings > App Settings > Mediation Keys.

Mainosyksikön määritystiedot

• Placement Name
  • SDK Key

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Tencent GDT

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Ei mitään

Mainosyksikön määritystiedot

• 广告位ID (mainospaikan tunnus)
  • 应用ID (sovelluksen tunnus)

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Ei
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Unity Ads

Optimoinnin kirjautumistiedot

• API Key: yksilöllinen sovellusliittymäavaimesi, jonka löydät Unity Ads ‑hallintapaneelin Account Settings (Tilin asetukset) ‑sivulta

An image of the Unity Ads accounts settings page.

Mainosyksikön määritystiedot

• Game ID
  • Placement ID

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Vpon

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Ei mitään

Mainosyksikön määritystiedot

• Vpon Ad ID
  • Zone

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Ei
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Vungle

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Reporting API ID: Tämä on yksilöllinen sovellusliittymäavaimesi, jonka löydät kirjautumalla Vungle-tilillesi ja klikkaamalla sovelluksen Details (Tiedot) ‑painiketta. Sovellusliittymäavain näkyy Reporting API key (Raportoinnin sovellusliittymäavain) ‑kentässä.

Mainosyksikön määritystiedot

• Application ID

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Zucks

Optimoinnin kirjautumistiedot

• API Key: sovellusliittymäavain, jonka löydät kirjautumalla Zucks-tilillesi ja siirtymällä AdMob-välityksen sovellusliittymäavain ‑sivulle (AdMobメディエーション用 APIキー).

Mainosyksikön määritystiedot

• Frame ID

Muita tietoja

• Tuetaanko optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi