Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Waterfall-mainoslähteet, joissa voidaan käyttää välitystä

Alla olevia mainosverkostoja voi käyttää mainoslähteinä välitysryhmissä. Jos haluat ottaa optimoinnin käyttöön tietyssä verkostossa, varmista, että se tukee optimointia. Muista antaa tarvittavat kirjautumistiedot ja valtuutus, jos niitä pyydetään.

Huom. Lisää kolmannen osapuolen mainoslähteen kirjautumistiedot, vaikka et ottaisikaan käyttöön optimointia. Näin voit varmistaa, että näet AdMob-tililläsi tarkkaa raportointidataa kolmannen osapuolen mainoslähteistä.

Klikkaa alta haluamasi mainosverkoston nimeä, niin saat lisätietoja sen kirjautumistiedoista, mäppäystiedoista ja muista asetuksista.

AdColony

Optimoinnin kirjautumistiedot

• API key: Yksilöllinen API-avain, joka löytyy tilisi (AdColony) kohdasta Account Settings > Read-Only API Key.

Kuvakaappaus AdColonyn kirjautumisnäytöstä

Mainosyksikön mäppäystiedot

• App ID
  • Client Options (valinnainen)
  • Zone ID

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos
  • Palkkion tarjoava mainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
AdFalcon

Optimoinnin kirjautumistiedot

• API Client ID: Yksilöllinen API Client ID, joka löytyy tilisi (AdFalcon) kohdasta Account > API Access.
  • API Key: Yksilöllinen API-avain, joka löytyy tilisi (AdFalcon) kohdasta Account > API Access.

Kuvakaappaus AdFalconin kirjautumisnäytöstä.

Mainosyksikön mäppäystiedot

• App/Site ID

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
AppLovin

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Report Key: Yksilöllinen Report Key, joka löytyy tilisi (AppLovin) kohdasta Accounts > Basic Info > Keys.

Esimerkki App Lovinin raporttiavaimesta

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Application ID (Android)
  • Bundle ID (iOS)
  • SDK Key

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos
  • Palkkion tarjoava mainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Chartboost

Optimoinnin kirjautumistiedot

• User ID: Käyttäjätunnus, joka löytyy Chartboost API Explorer ‑sivun yläosasta.
  • User signature: Käyttäjän allekirjoitus, joka löytyy Chartboost API Explorer ‑sivun yläosasta.

Esimerkki Chartboostin API Explorer ‐sivusta

Mainosyksikön mäppäystiedot

• App ID
  • App signature
  • Ad location (valinnainen)

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos
  • Palkkion tarjoava mainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
DT Exchange

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Publisher ID: Yksilöllinen Publisher ID, joka löytyy DT Exchange User Profile ‑sivulta.
  • Kuluttaja-avain: Yksilöllinen kuluttaja-avaimesi, joka löytyy DT Exchange Käyttäjäprofiili ‑sivulta.
  • Kuluttajasalaisuus: Yksilöllinen kuluttajasalaisuutesi, joka löytyy DT Exchange Käyttäjäprofiili ‑sivulta.

Esimerkki Fyberin kirjautumisnäytöstä

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Application ID
  • Placement ID

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos
  • Palkkion tarjoava mainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Flurry

Optimoinnin kirjautumistiedot

Esimerkki Flurryn kirjautumisnäytöstä

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Ad Space Name
  • Project API Key
  • Ad location (valinnainen)

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
i-mobile

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Login name: Sähköpostiosoite, jolla kirjaudut i-mobile-tilillesi.
  • Password: Salasana, jolla kirjaudut i-mobile-tilillesi.

Esimerkki i-mobilen näytöstä.

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Media ID
  • Publisher ID
  • Spot ID

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
InMobi

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Login name: Sähköpostiosoite, jolla kirjaudut InMobi-tilillesi.
  • Password: Salasana, jolla kirjaudut InMobi-tilillesi.
  • Secret key: InMobissa luotu 32-merkkinen API key, joka vaaditaan kaikissa saapuvissa pyynnöissä. Lue lisää

Esimerkki kirjautumisnäytöstä.

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Account ID [InMobi SDK >= 5.0] (valinnainen)
  • App ID [InMobi SDK < 5.0] (valinnainen)
  • Placement ID [InMobi SDK >= 5.0] (valinnainen)

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos
  • Palkkion tarjoava mainos
  • Natiivimainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
ironSource

Optimoinnin kirjautumistiedot

• User Name: Sähköpostiosoite, jolla kirjaudut ironSource-tilillesi.
  • Secret Key: IronSourcen luoma yksilöllinen avain, joka sijaitsee tilisivusi Reporting API ‑osiossa.

Esimerkki ironSourcen My Account ‐näytöstä

Mainosyksikön mäppäystiedot

• App Key
  • Instance ID (valinnainen)

Tuetut mainosmuodot:

• Välimainos
  • Palkkion tarjoava mainos
  • Palkkion tarjoava välimainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Leadbolt

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Publisher ID: Yksilöllinen tunnus, joka löytyy Leadbolt Account Settings ‑sivulta.
  • Secret Key: Leadboltin luoma API-avain, joka vaaditaan kaikkiin saapuviin pyyntöihin. Secret Key löytyy omalta Leadbolt Account Settings ‑sivulta.

Esimerkki Leadbolt-tilin tietonäkymästä

Mainosyksikön mäppäystiedot

• API Key
  • Location Code

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
LG U+AD

Optimoinnin kirjautumistiedot

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Slot ID

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Ei
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Liftoff Monetize

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Reporting API ID: Yksilöllinen API-avain, jonka löydät kirjautumalla Liftoff Monetize ‑tilillesi, klikkaamalla sovelluksen kohdalla olevaa Details (Tiedot) ‑painiketta ja etsimällä Reporting API key (Reporting API ‑avain) ‑kentän.

Esimerkki Vunglen optimointiin tarvittavien kirjautumistietojen näkymästä, jossa näkyy Reporting API ‐avain.

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Application ID

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos
  • Palkkion tarjoava mainos
  • Ota yhteyttä Liftoff Monetize ‑tilin hallinnoijaan asioissa, jotka liittyvät palkkion tarjoaviin välimainoksiin ja natiivimuotoihin.

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
maio

Optimoinnin kirjautumistiedot

• API ID: Maio-mainosverkostossa luotu yksilöllinen API-tunnus.
  • API KEY: Maio-mainosverkostossa luotu yksilöllinen API-avain.

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Media ID (メディアID)
  • Zone ID (ジーンID)

Tuetut mainosmuodot:

• Välimainos
  • Palkkion tarjoava mainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Mintegral

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Skey
  • Secret

These can be found in your Mintegral account at Mintegral > Account > API Tools > Reporting API

Mainosyksikön mäppäystiedot

• App Key
  • App ID
  • Placement ID
  • Ad Unit ID

Tuetut mainosmuodot:

• Banner
  • Interstitial
  • Rewarded

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
MobFox

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Api Key: Yksilöllinen API-avain, joka löytyy MobFox-tilisi kohdasta My Account > Account Information.

Esimerkki Mobfox-tilin tietonäkymästä

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Publisher Site ID

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos
  • Palkkion tarjoava mainos
  • Natiivimainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Ei
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
MoPub (Deprecated)
MoPub-mainoslähdettä ei enää tueta.
myTarget

Optimoinnin kirjautumistiedot

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Slot ID

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos
  • Palkkion tarjoava mainos
  • Natiivimainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
nend

Optimoinnin kirjautumistiedot

Mainosyksikön mäppäystiedot

• API Key
  • Spot ID

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos
  • Palkkion tarjoava mainos
  • Natiivimainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Pangle

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Reporting APIn käyttäjätunnus: Käyttäjätunnus on Pangle-käyttöliittymän vasemmassa alakulmassa.
  • Reporting APIn roolitunnus: Roolitunnus löytyy Pangle-käyttöliittymästä, kun klikkaat Integrations > SDK & API > Pangle Reporting API 2.0.
  • Suojausavain: Suojausavain löytyy Pangle-käyttöliittymästä, kun klikkaat Integrations > SDK & API > Pangle Reporting API 2.0.

Esimerkki Pangle-tilitietonäkymästä

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Sovelluksen tunnus
  • Mainoksen sijoittelun tunnus

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos
  • Palkkion tarjoava mainos
  • Natiivimainos
  • Sovelluksenavausmainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Tapjoy

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Publisher OAuth Key: Löydät tämän valitsemalla TapJoy-tililläsi Tapjoy > Settings > App Settings > API Keys.

Esimerkki Tapjoyn sovellusasetuksista
  • Mediation Reporting API Key for AdMob: Löydät tämän valitsemalla TapJoy-tililläsi Tapjoy > Settings > App Settings > Mediation Keys.

Esimerkki Tapjoyn sovellusasetuksista

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Placement Name
  • SDK Key

Tuetut mainosmuodot:

• Välimainos
  • Palkkion tarjoava mainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Tencent GDT

Optimoinnin kirjautumistiedot

Mainosyksikön mäppäystiedot

• 广告位ID (Mainospaikan tunnus)
  • 应用ID (Sovellustunnus)

Tuetut mainosmuodot:

• Banneri
  • Välimainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Ei
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Unity Ads

Optimoinnin kirjautumistiedot

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Game ID
  • Placement ID

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos
  • Palkkion tarjoava mainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Yahoo

Optimoinnin kirjautumistiedot

• Yritystunnus: Tämä sijaitsee Tilin asetuksissa Raportoinnin kirjautumistiedot ‑osiossa.
  • Yrityksen pääsyavain: Tämä sijaitsee Tilin asetuksissa Raportoinnin kirjautumistiedot ‑osiossa.

Esimerkki Verizonin mediaraportoinnin kirjautumistietosivusta.

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Placement ID
  • Sivuston tunnus

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos
  • Palkkion tarjoava mainos
  • Natiivimainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Ei
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Vpon

Optimoinnin kirjautumistiedot

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Vpon Ad ID
  • Zone

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Ei
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi
Zucks

Optimoinnin kirjautumistiedot

• API Key: sovellusliittymäavain, jonka löydät kirjautumalla Zucks-tilillesi ja siirtymällä AdMob-välityksen sovellusliittymäavain ‑sivulle (AdMobメディエーション用 APIキー).

Esimerkki AdMob Mediation API ‑avaimesta Zucksissa.

Mainosyksikön mäppäystiedot

• Frame ID

Tuetut mainosmuodot:

• Bannerimainos
  • Välimainos

Muita tietoja

• Tukeeko tämä optimointia? Kyllä
  • Mihin tämä verkosto lisätään? Välitysryhmän mainoslähteeksi