Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Vandfaldsannoncekilder, der er tilgængelige til formidling

De annoncenetværk, der er angivet nedenfor, kan bruges som annoncekilder i formidlingsgrupper. Hvis du vil aktivere optimering for et netværk, skal du sikre, at det understøtter optimering, og angive loginoplysninger og godkendelse, hvis du bliver bedt om det.

Bemærk! Angiv loginoplysningerne for din tredjepartsannoncekilde, selvom du ikke aktiverer optimering. Dette er med til at sikre, at du får vist nøjagtige rapporteringsdata fra dine annoncekilder fra tredjeparter på din AdMob-konto.

Klik på navnet på et annoncenetværk herunder for at få flere oplysninger om loginoplysninger, tilknytninger og andre indstillinger:

AdColony

Optimeringsloginoplysninger:

• API key: Den unikke API-nøgle, som du finder på din AdColony-konto under Account Settings > Read-Only API Key.

Et screenshot af skærmen med-loginoplysninger for AdColony.

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• App ID
  • Client Options (valgfrit)
  • Zone ID

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce
  • Bonusannonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
AdFalcon

Optimeringsloginoplysninger:

• API Client ID: Den unikke API Client ID, som du kan finde på din AdFalcon-konto under Account > API Access.
  • API Key: Den unikke API-nøgle, som du finder på din AdFalcon-konto under Account > API Access.

Et screenshot af AdFalcon-loginskærmbilledet

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• App/Site ID

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
AppLovin

Optimeringsloginoplysninger:

• Report Key: Den unikke Report Key, som du kan finde på din AppLovin-konto under Accounts > Basic Info > Keys.

Eksempel på rapportnøglen for App Lovin.

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• Application ID (Android)
  • Bundle ID (iOS)
  • SDK Key

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce
  • Bonusannonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Chartboost

Optimeringsloginoplysninger:

• User ID: Bruger-id'et findes øverst på din Chartboost API Explorer-side.
  • User signature: Den brugersignatur, der findes øverst på siden Chartboost API Explorer.

Et eksempel på Chartboost API Explorer-siden.

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• App ID
  • App signature
  • Ad location (valgfrit)

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce
  • Bonusannonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
DT Exchange

Optimeringsloginoplysninger:

• Publisher ID: Din unikke Publisher ID, som du kan finde på siden DT Exchange User Profile.
  • Forbrugernøgle: Din unikke forbrugernøgle, som du kan finde på siden Brugerprofil i DT Exchange.
  • Forbrugerhemmelighed: Din unikke forbrugerhemmelighed, som du kan finde på siden Brugerprofil i DT Exchange.

Eksempel på skærmen med loginoplysninger for Fyber.

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• Application ID
  • Placement ID

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce
  • Bonusannonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Flurry

Optimeringsloginoplysninger:

Et eksempel på skærmen med loginoplysninger for Flurry.

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• Ad Space Name
  • Project API Key
  • Ad location (valgfrit)

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
i-mobile

Optimeringsloginoplysninger:

• Email: Den mailadresse, du bruger, når du logger ind på din i-mobile-konto.
  • Adgangskode: Den adgangskode, som du bruger, når du logger ind på din i-mobile-konto.

Eksempel på en i-mobile-skærm.

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• Media ID
  • Publisher ID
  • Spot ID

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
InMobi

Optimeringsloginoplysninger:

• Email: Den mailadresse, du bruger, når du logger ind på din InMobi-konto.
  • Adgangskode: Den adgangskode, som du bruger, når du logger ind på din InMobi-konto.
  • Secret key: Den streng på 32 tegn API key, som genereres af InMobi, er påkrævet for alle indgående anmodninger. Få flere oplysninger

Eksempel på et loginskærmbillede

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• Account ID [InMobi SDK >= 5.0] (valgfrit)
  • App ID [InMobi SDK < 5.0] (valgfrit)
  • Placement ID [InMobi SDK >= 5.0] (valgfrit)

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce
  • Bonusannonce
  • Native-annonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
ironSource Ads

Optimeringsloginoplysninger:

• User Name: Den mailadresse, du bruger til at logge ind på din ironSource Ads-konto.
  • Secret Key: Den unikke nøgle, der genereres af ironSource Ads, som findes i sektionen Reporting API på din kontoside.

Eksempel på skærmen My Account i IronSource.

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• App Key
  • Instance ID (valgfrit)

Understøttede annonceformater:

• Mellemliggende annonce
  • Bonusannonce
  • Mellemliggende bonusannonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Leadbolt

Optimeringsloginoplysninger:

• Publisher ID: Dit unikke id, som du kan finde på siden Leadbolt Account Settings.
  • Secret Key: Den API-nøgle, som genereres af Leadbolt, og som er påkrævet ved alle indgående anmodninger. Du kan finde Secret Key på siden Leadbolt Account Settings.

Eksempel på skærmen med Leadbolt-kontooplysninger.

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• API Key
  • Location Code

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
LG U+AD

Optimeringsloginoplysninger:

• Ingen

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• Slot ID

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Nej
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Liftoff Monetize

Optimeringsloginoplysninger:

• Reporting API ID: Den unikke API-nøgle, som du kan finde ved at logge ind på din Liftoff Monetize-konto, klikke på knappen Details for appen og se feltet Reporting API key.

Eksempel på skærmen med optimeringsloginoplysninger i Vungle, der viser Rapporterings-API-nøglen.

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• Application ID

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce
  • Bonusannonce
  • Kontakt administratoren af din Liftoff Monetize-konto for mellemliggende annoncer med bonus og native-annoncer.

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
maio

Optimeringsloginoplysninger:

• API ID: Det unikke API-id, der genereres af maio.
  • API KEY: Den unikke API-nøgle, som genereres af maio.

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• Media ID (メディアID)
  • Zone ID (ジーンID)

Understøttede annonceformater:

• Mellemliggende annonce
  • Bonusannonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Mintegral

Optimeringsloginoplysninger:

• Skey
  • Secret

These can be found in your Mintegral account at Mintegral > Account > API Tools > Reporting API

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• App Key
  • App ID
  • Placement ID
  • Ad Unit ID

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Interstitial
  • Rewarded

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
MobFox

Optimeringsloginoplysninger:

• Api Key: Den unikke API-nøgle, som du finder på din MobFox konto under My Account > Account Information.

Eksempel på skærmen med Mobfox-kontooplysninger.

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• Publisher Site ID

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce
  • Bonusannonce
  • Native-annonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Nej
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
MoPub (Deprecated)
MoPub understøttes ikke længere som annoncekilde.
myTarget

Optimeringsloginoplysninger:

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• Slot ID

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce
  • Bonusannonce
  • Native-annonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
nend

Optimeringsloginoplysninger:

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• API Key
  • Spot ID

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce
  • Bonusannonce
  • Native-annonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Pangle

Optimeringsloginoplysninger:

• Reporting API-bruger-id – Bruger-id'et findes nederst til venstre i Pangle-brugerfladen.
  • Reporting API-rolle-id: Det findes i Pangle-brugerfladen: Klik på Integrationer > SDK og API > Pangle Reporting API 2.0.
  • Sikkerhedsnøgle: Denne findes i Pangle-brugerfladen: Klik på Integrationer > SDK og API > Pangle Reporting API 2.0.

Eksempel på en skærm med oplysninger om en Pangle-konto

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• App-id
  • Annonceplacerings-id

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce
  • Bonusannonce
  • Native-annonce
  • Åbning af appen

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Tapjoy

Optimeringsloginoplysninger:

• Publisher OAuth Key: Du kan finde dette på din Tapjoy-konto på Tapjoy > Settings > App Settings > API Keys.

Eksempel på appindstillinger i Tapjoy.
  • Mediation Reporting API Key for AdMob: Du kan finde dette på din Tapjoy-konto på Tapjoy > Settings > App Settings > Mediation Keys.

Eksempel på appindstillinger for Tapjoy.

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• Placement Name
  • SDK Key

Understøttede annonceformater:

• Mellemliggende annonce
  • Bonusannonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Tencent GDT

Optimeringsloginoplysninger:

• Ingen

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• 广告位ID (Annonceplads-id)
  • 应用ID (App-id)

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Nej
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Unity Ads

Optimeringsloginoplysninger:

• API Key: Den unikke API-nøgle, som du kan finde ved at gå til fanen Ads Data Export > API-adgangUnity Ads-kontrolpanelet.

Eksempel på siden med kontoindstillinger for Unity Ads.

• Organisationens kerne-id: Det unikke organisation- kerne-id, som du kan finde i fanen IndstillingerUnity Ads-kontrolpanelet.Eksempel på organisationskerne-id på skærmen med organisationsindstillinger i Unity Ads.

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• Game ID
  • Placement ID

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce
  • Bonusannonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Yahoo

Optimeringsloginoplysninger:

• Virksomheds-id: Dette findes i sektionen Loginoplysninger for rapportering under Kontoindstillinger
  • Virksomhedens adgangsnøgle: Denne findes i sektionen Loginoplysninger for rapportering under Kontoindstillinger.

Eksempel på siden med loginoplysninger til Verizon Media-rapportering

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• Placement ID
  • Website-id

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce
  • Bonusannonce
  • Native-annonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Nej
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Vpon

Optimeringsloginoplysninger:

• Ingen

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• Vpon Ad ID
  • Zone

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Nej
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Zucks

Optimeringsloginoplysninger:

• API Key: Den API-nøgle, som du kan finde ved at logge ind på din Zucks-konto og gå til siden "AdMob Mediation API Key" (AdMobメディエーション用 APIキー).

Eksempel på AdMob-formidlings-API-nøglen i Zucks.

Oplysninger om tilknytning af annonceenheder:

• Frame ID

Understøttede annonceformater:

• Banner
  • Mellemliggende annonce

Andre oplysninger:

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe