Formidling

Annoncenetværk, der er tilgængelige for formidling

Oglasne mreže navedene u nastavku dostupne su za upotrebu kao izvori oglasa u medijacijskim grupama. Ako želite omogućiti optimizaciju za mrežu, pazite da ona podržava optimizaciju i na zahtjev svakako navedite potrebne vjerodajnice i autorizaciju.

Kliknite naziv oglasne mreže u nastavku da biste saznali više o njezinim vjerodajnicama, podacima za konfiguraciju i drugim opcijama:

AdColony

Optimeringsloginoplysninger

• API Key: Den unikke API-nøgle, som du finder på din AdColony-konto under Account Settings > Read-Only API Key.

A screenshot of the AdColony credentials screen.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• App ID (valgfrit)
  • Client Options (valgfrit)
  • Zone ID (valgfrit)

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
AdFalcon

Optimeringsloginoplysninger

• API Client ID: Det unikke API-kunde-id, som du finder på din AdFalcon-konto under Account > API Access.
  • API Key: Den unikke API-nøgle, som du finder på din AdFalcon-konto under Account > API Access.

A screenshot of the AdFalcon sign in screen.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• App/Site ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
AppLovin

Optimeringsloginoplysninger

• Report Key: Den unikke API-nøgle, som du finder på din AppLovin-konto under Accounts > Basic Info > Keys.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Application ID (Android)
  • Bundle ID (iOS)
  • Placement
  • SDK Key

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
DU Ad Platform

Optimeringsloginoplysninger

• Login-navn: Den mail eller det brugernavn, du bruger til at logge ind på din DU Ad Platform DU-konto.
  • Konto-token: Det unikke konto-token, som leveres af DU Ad Platform. Du finder det på http://developers.duapps.com/user.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Placement ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Chartboost

Optimeringsloginoplysninger

• User ID: Den bruger-id, der findes øverst på siden Chartboost API Explorer.
  • User Signature: Den brugersignatur, der findes øverst på siden Chartboost API Explorer.

An image of the Chartboost API Explorer page.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• App ID
  • App signature
  • Ad location (valgfrit)

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Facebook Audience Network

Optimeringsloginoplysninger

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Placement ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe

Flurry

Optimeringsloginoplysninger

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Ad Space Name
  • Project API Key
  • Ad location (valgfrit)

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Fyber

Optimeringsloginoplysninger

• Publisher ID: Dit unikke udgiver-id, som du finder på siden Account Settings på din Fyber-konto.
  • Api Key: Den unikke API-nøgle, som du finder på siden App Settings på din Fyber-konto.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• App ID
  • App signature
  • Ad location (valgfrit)

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
i-mobile

Optimeringsloginoplysninger

• Email: Den mailadresse, som du bruger til at logge ind på din i-mobile-konto.
  • Password: Den adgangskode, som du bruger til at logge ind på din i-mobile-konto.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Media ID
  • Publisher ID
  • Spot ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
InMobi

Optimeringsloginoplysninger

• Email: Den mailadresse, du bruger, når du logger ind på din InMobi-konto.
  • Password: Den adgangskode, du bruger, når du logger ind på din InMobi-konto.
  • Secret key: Den API-nøgle med en streng på 32 tegn, som genereres af InMobi, og som er påkrævet ved alle indgående anmodninger. Få flere oplysninger

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Account ID [InMobi SDK >= 5.0] (valgfrit)
  • App ID [InMobi SDK < 5.0] (valgfrit)
  • Placement ID [InMobi SDK >= 5.0] (valgfrit)

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
ironSource

Optimeringsloginoplysninger

• User Name: Den mailadresse, du bruger, når du logger ind på din ironSource-konto.
  • Secret Key: Den unikke nøgle genereret af ironSource, der er placeret i afsnittet Rapportering API på din kontoside.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• App Key
  • Instance ID (valgfrit)

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Leadbolt

Optimeringsloginoplysninger

• Publisher ID: Dit unikke id, som du finder på din Leadbolt-konto på siden Account Settings.
  • Secret Key: Den API-nøgle, som genereres af Leadbolt, og som er påkrævet ved alle indgående anmodninger. Du finder Secret Key på din Leadbolt-konto på siden Account Settings.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• API Key
  • Location Code

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
LG U+AD

Optimeringsloginoplysninger

• Ingen

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Slot ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Nej
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
maio

Optimeringsloginoplysninger

• API ID: Det unikke API-id, som genereres af maio.
  • API KEY: Den unikke API-nøgle, som genereres af maio.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Media ID (メディアID)
  • Zone ID (ジーンID)

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
MobFox

Optimeringsloginoplysninger

• API Key: Den unikke API-nøgle, som du finder på din MobFox-konto under My Account > Account Information.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Publisher Site ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
MoPub

Optimeringsloginoplysninger

1. Sådan gør du på din MoPub-konto: Hvis du vil optimere MoPub i AdMob-formidling, skal du først aktivere API'en ved at markere afkrydsningsfeltet i sektionen Reports på din MoPub-konto.

2. Sådan gør du på din MoPub-konto: Angiv følgende påkrævede loginoplysninger for MoPub:
    • API key: Den unikke API-nøgle, som du finder i API-adgangsoplysningerne til din MoPub-konto.
    • Inventory report ID key: Det unikke inventory report ID, som du finder i API-adgangsoplysningerne til din MoPub-konto.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Ad Unit ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
myTarget

Optimeringsloginoplysninger

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Slot ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Nend

Optimeringsloginoplysninger

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• API Key
  • Spot ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
ONE by AOL (Millennial Media)

Optimeringsloginoplysninger

• Email / Username: Den mailadresse eller det brugernavn, du bruger til at logge ind på din ONE by AOL (Millennial Media)-konto.
  • Password: Den adgangskode, du bruger til at logge ind på din ONE by AOL (Millennial Media)-konto.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Placement ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
ONE by AOL (Nexage)

Optimeringsloginoplysninger

• Ingen

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Placement ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Nej
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Tapjoy

Optimeringsloginoplysninger

• Publisher OAuth Key: Den finder du her på din Tapjoy-konto: Tapjoy > Settings > App Settings > API Keys.

• Mediation Reporting API Key for AdMob: Den finder du her på din Tapjoy-konto: Tapjoy > Settings > App Settings > Mediation Keys.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Placement Name
  • SDK Key

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Tencent GDT

Optimeringsloginoplysninger

• Ingen

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• 广告位ID (Ad Slot ID)
  • 应用ID (App ID)

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Nej
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Unity Ads

Optimeringsloginoplysninger

• API Key: Den unikke API-nøgle, som du kan finde på siden Account Settings på dit Unity Ads-administratorpanel.

An image of the Unity Ads accounts settings page.

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Game ID
  • Placement ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Vpon

Optimeringsloginoplysninger

• Ingen

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Vpon Ad ID
  • Zone

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Nej
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Vungle

Optimeringsloginoplysninger

• Reporting API ID: Den unikke API-nøgle, som du kan finde ved at logge ind på din Vungle-konto, klikke på knappen Details (Oplysninger) til appen og se i feltet Reporting API key (Rapporterings-API-nøgle).

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Application ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe
Zucks

Optimeringsloginoplysninger

• API Key: Den API-nøgle, som du kan finde ved at logge ind på din Zucks-konto og gå til siden "AdMob Mediation API Key" (AdMobメディエーション用 APIキー).

Oplysninger vedrørende konfiguration af annonceenhed

• Frame ID

Andre oplysninger

• Understøttes optimering? Ja
  • Hvor skal jeg tilføje dette netværk? Som annoncekilde i en formidlingsgruppe