Bekræftelse af telefonnummer

Som led i vores bestræbelser på at beskytte udgivernes konti og yde kontospecifik support vil vi anmode dig om at angive et gyldigt telefonnummer. For at sikre nøjagtige og opdaterede oplysninger vil vi muligvis bede dig om at bekræfte dit telefonnummer via sms eller telefonopkald. Du modtager en 6-cifret pinkode (PIN, personal identification number), som du skal indtaste for at bekræfte din konto.

Bekræftelse af telefonnumre kræves ikke i alle lande. Hvis det er nødvendigt i dit tilfælde, vises der en meddelelse under tilmelding til AdMob eller på startsiden i AdMobs brugerflade.

Bekræft dit telefonnummer

Under tilmelding til AdMob bliver du muligvis bedt om at bekræfte din konto vha. dit telefonnummer. Fuldfør nedenstående trin for at bekræfte din konto:

1. Klik på Næste: Bekræft din konto
  2. Angiv dit telefonnummer.
    Hvis du tidligere har bekræftet et telefonnummer over for Google, er det bekræftede telefonnummer muligvis allerede angivet. Du kan vælge at bruge dette telefonnummer og springe over resten af ​​telefonbekræftesprocessen, eller du kan angive et nyt nummer.
  3. Vælg, om du vil modtage bekræftelseskoden via sms eller taleopkald.
  4. Klik på Fortsæt. Du bliver snart kontaktet via den metode, du valgte i det forrige trin.
  5. Angiv den 6-cifrede bekræftelseskode, du har modtaget, og klik på Bekræft. Hvis du ikke har modtaget pinkoden, kan du klikke på Anmod om ny pinkode for at prøve igen.