Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Betalingsoplysninger

Verificer dit telefonnummer med AdMob

Som et led i vores bestræbelser på at beskytte udgivernes konti og yde kontospecifik support stiller vi krav om, at du angiver et gyldigt telefonnummer. For at sikre os, at dine oplysninger er korrekte og opdaterede, stiller vi muligvis også krav om verificering vha. dit telefonnummer i form af en sms-besked eller et telefonopkald. I så fald modtager du en 6-cifret pinkode, som du skal indtaste for at få din konto verificeret.

Verificering via telefon er ikke påkrævet, hvis du tidligere er blevet verificeret af Google. Hvis verificering via telefon er påkrævet, bliver du gjort opmærksom på det i forbindelse med oprettelsen af AdMob-kontoen.

Få din konto verificeret vha. dit telefonnummer

I forbindelse med oprettelsen af din AdMob-konto bliver du muligvis bedt om at få din konto verificeret vha. dit telefonnummer.

Hvis du tidligere har verificeret et telefonnummer over for Google, er det verificerede telefonnummer muligvis allerede angivet. Du kan vælge at bruge dette telefonnummer og springe over resten af processen for verificering via telefon, eller du kan angive et nyt nummer.

Fuldfør nedenstående trin for at verificere din konto:

1. Angiv dit telefonnummer i internationalt format: +(landekode)(områdekode)(telefonnummer).
    Bemærk! Landekoden for dit telefonnummer skal matche det land/område, du valgte, da du tilmeldte dig AdMob. Hvis du f.eks. valgte "Storbritannien", da du tilmeldte dig, skal dit telefonnummer starte med +44.
  2. Vælg, om du vil modtage verificeringskoden via en besked (sms) eller et taleopkald.
  3. Klik på Send. Du bliver snart kontaktet via den metode, du valgte i det forrige trin.
  4. Angiv den 6-cifrede bekræftelseskode, du har modtaget, og klik på Indsend. Hvis du ikke har modtaget pinkoden, kan du klikke på Send kode igen for at prøve igen.

Løs problemer med verificering

Har du ikke modtaget beskeden?

Hvis du bor i et tætbefolket område, eller hvis dit mobilselskabs infrastruktur ikke er vedligeholdt, kan leveringen af beskeder blive forsinket. Hvis du har ventet i mere end et par minutter og stadig ikke har modtaget vores besked, kan du prøve igen, men denne gang vælge at modtage et opkald.

"Dette telefonnummer kan ikke bruges til verificering"

Hvis du ser denne fejlmeddelelse, skal du bruge et andet nummer. For at beskytte dig mod misbrug har vi begrænset antallet af konti, der kan oprettes for hvert telefonnummer.