Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Problemen met uw adresverificatie (pincode)

Veelgestelde vragen over adresverificatie en opgestuurde pincodes.

In dit artikel:

Waarom heb ik mijn pincode niet in de post gekregen?

Er is een aantal mogelijke redenen waarom u uw pincode nog niet heeft:

Mogelijke redendoe het volgende Wat u moet controlerendoe het volgende Oplossing
U heeft uw identiteit niet bevestigd. Heeft u uw ID ingediend voor verificatie? Ga anders naar het tabblad Betalingen en dan Verificatie en dien uw ID in. Uw pincode wordt pas gestuurd nadat u uw identiteit heeft bevestigd.
Uw account heeft de verificatiedrempel niet bereikt. Staat er een pincodemelding op uw AdMob-homepage? Zo niet, wacht dan tot het nieuwe accountsaldo de verificatiedrempel heeft bereikt.
Uw betalingsadres is ongeldig omdat het is gekoppeld aan bedrieglijke activiteit. Staat er een adresmelding op het tabblad Betalingen en dan Verificatie? Update uw betalingsadres naar een ander adres. Vraag een pincode aan nadat uw nieuwe adres is geverifieerd.

U heeft niet 3 weken gewacht sinds uw laatste pincodeverzoek.

Pincodes worden gestuurd via internationale standaardpost en het kan tot 3 weken duren voordat ze aankomen.

Zijn er al 3 weken verstreken sinds uw pincode is opgestuurd?

Op het tabblad Betalingen en dan Verificatie staat wanneer uw pincode is gemaakt.

Zo niet, wacht dan minimaal 3 weken op de komst van de pincode. Als u uw pincode na 3 weken nog steeds niet heeft, kunt u een vervangende pincode aanvragen.

Tip: De vervangende pincode is een exacte kopie van de oorspronkelijke pincode. U kunt elke pincode opgeven die u krijgt, ongeacht welke het eerst aankomt.
Uw betalingsadres is niet geldig voor standaard postbezorging. Heeft u standaardpost gekregen op het betalingsadres in uw AdMob-account?

Zo niet, wijzig dan uw betalingsadres in een adres waarop standaardpost kan worden bezorgd.

Nadat u uw adres heeft geüpdatet, wacht u 3 weken vanaf de datum waarop de laatste pincode naar u is gestuurd. Daarna kunt u een vervangende pincode aanvragen, die naar uw geüpdatete adres wordt gestuurd.
Opmerking: Als u de 4e vervangende pincode heeft aangevraagd en u deze na 3 weken nog steeds niet heeft gekregen, gaat u naar onze Probleemoplosser voor AdMob-pincodes.

Wat is een geldig betalingsadres?

Een geldig betalingsadres is een adres waarop standaardpost kan worden bezorgd. Dit is een voorbeeld van een standaard adresindeling die u kunt volgen:

• Adres 1: huisnummer, straatnaam, naam van wijk/district, plaatsnaam
  • Adres 2 (indien van toepassing): appartementnummer, nummer van verdieping, naam van gebouw
  • Postcode

Verificatie van mijn adres is mislukt. Wat moet ik doen?

Als u 3 keer een onjuiste pincode invoert, mislukt de adresverificatie en worden er geen advertenties meer getoond voor uw account. Als u de limiet voor pincodeverificatie wilt resetten, vraagt u een vervangende pincode aan.

Opmerking: Uw pincode is een uniek nummer van 6 cijfers dat Google maakt wanneer uw account de verificatiedrempel bereikt. Uw pincode is niet hetzelfde als uw uitgever-ID.

Ik heb mijn adresverificatie na 4 maanden nog niet doorlopen en nu worden mijn advertenties niet meer getoond. Wat moet ik doen?

Als u uw adres na 4 maanden nog niet heeft bevestigd, worden er geen advertenties meer getoond op uw pagina's. Neem contact met ons op als u de tijdlijn voor adresverificatie wilt verlengen.

Ik heb meerdere pincodes aangevraagd. Moet ik wachten op de nieuwste pincode?

Google maakt een uniek nummer van 6 cijfers voor elk account. Uw vervangende pincode is een duplicaat van het origineel. Als u de oorspronkelijke pincode het eerst krijgt, kunt u deze gebruiken.