Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Problemer med adresseverificering (pinkode)

Ofte stillede spørgsmål om adresseverificering og tilsendt pinkode.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvorfor har jeg ikke modtaget min pinkode?

Der kan være flere forskellige grunde til, at du ikke har modtaget din pinkode endnu:

Mulig årsag do this Tjek dette do this Sådan løser du problemet
Du har ikke verificeret din identitet. Har du indsendt dit id til verificering? Hvis ikke, skal du gå til fanen Betalinger og så Verificering og indsende den. Din pinkode sendes først, når du har verificeret din identitet.
Verificeringsgrænsen er ikke nået for din konto. Vises der en notifikation om en pinkode på din AdMob-startside? Hvis det ikke er tilfældet, skal du vente, til din kontosaldo når verificeringsgrænsen.
Din betalingsadresse er ugyldig, fordi den er blevet forbundet med svigagtig aktivitet. Vises der en adressenotifikation på fanen Betalinger og så Verificering? Angiv en anden betalingsadresse. Når din nye adresse er blevet verificeret, kan du anmode om din pinkode.

Der er ikke gået 3 uger siden din sidste pinkodeanmodning.

Pinkoden sendes via international standardpost, og der kan gå op til 3 uger, før du modtager den.

Er det 3 uger siden, din pinkode blev sendt?

Se fanen Betalinger og så Verificering for at finde ud af, hvornår din pinkode blev generetet.

Hvis det ikke er tilfældet, skal du være opmærksom på, at der kan gå mindst 3 uger, før du modtager din pinkode. Hvis du stadig ikke har modtaget din pinkode efter 3 uger, kan du anmode om en ny pinkode.

Tip! Erstatningspinkoden er en nøjagtig dublet af den originale pinkode. Du kan altså indtaste en hvilken som helst af de pinkoder, som du modtager, uanset hvilken der kommer først.
Der kan ikke leveres almindelig post til din betalingsadresse. Har du modtaget almindelig post på den betalingsadresse, der er angivet på din AdMob-konto?

Hvis ikke, skal du ændre din betalingsadresse til en adresse, hvor der kan modtages almindelig post.

Når du har opdateret din adresse, skal du vente 3 uger fra den dato, hvor den seneste pinkode blev sendt til dig, og derefter anmode om, at der sendes en ny pinkode til din opdaterede adresse.
Bemærk! Hvis du har anmodet om erstatningspinkode nummer 4, og du stadig ikke har modtaget den efter 3 uger, kan du gå til vores AdMob-fejlfinding vedrørende pinkode.

Hvad er en gyldig betalingsadresse?

En gyldig betalingsadresse er en adresse, der kan modtage almindelig post. Her er et eksempel på et standardadresseformat, du kan følge:

• Adresse 1: Hus- eller bloknummer, gadenavn, kvarter/distriktsnavn, bynavn
  • Adresse 2 (hvis relevant): Lejlighedsnummer, etagenummer, navn på bygning
  • Postnummer: Postnummer

Min adresse kunne ikke verificeres. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du indtaster din pinkode forkert 3 gange, mislykkes adresseverificeringen, og din konto stopper med at vise annoncer. Hvis du vil nulstille din grænse for pinkodeverificering, skal du anmode om en ny pinkode.

Bemærk! Din pinkode er et unikt 6-cifret tal, som Google genererer, når din konto når verificeringsgrænsen. Din pinkode er ikke det samme som dit udgiver-id.

Jeg har stadig ikke bestået adresseverificeringen efter 4 måneder, og mine annoncer vises ikke nu. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke har verificeret din adresse efter 4 måneder, stopper vi med at vise annoncer på dine sider. Kontakt os for at forlænge din tidslinje for adresseverificering.

Jeg har anmodet om flere pinkoder. Skal jeg vente på den seneste pinkode?

Google genererer en unik 6-cifret pinkode for hver konto. Din erstatningspinkode vil være en dublet af originalen. Hvis den oprindelige pinkode ankommer først, kan du bruge den.