Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Mainosten hoitaminen

Mainosten estäminen mainostajan URL-osoitteen perusteella

Nämä tiedot koskevat vain AdMob-käyttäjiä. AdMob on sovelluskehittäjille tarkoitettu mobiilisovellusten mainonta‑alusta. Jos sinulla ei ole AdMob-tiliä, suosittelemme

Voit estää AdMobissa tietyistä mainostajien URL-osoitteista tulevien mainosten näkymisen sovelluksissasi. Voit estää mainostajien URL-osoitteiden näkymisen tietyissä sovelluksissa tai kaikissa tilisi sovelluksissa.

Sovellustason estäminen

Näin voit estää mainostajan URL-osoitteet tietyssä sovelluksessa:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse sovelluksesi nimi. Jos et näe sitä viimeaikaisten sovellusten joukossa, valitse Näytä kaikki sovellukset, niin voit hakea sovellusta kaikkien AdMobiin lisäämiesi sovellusten joukosta.
  4. Klikkaa sivupalkista sovelluksesi nimen alta Eston hallinta.
  5. Klikkaa Hallinnoi mainostajien URL-osoitteita.
  6. Kirjoita mainostajien URL-osoitteet niille varattuun kenttään. Klikkaa Hae.
  7. Salli tai estä URL-osoitteita sivulla olevien hallinta-asetusten avulla. Estetyistä URL-osoitteista peräisin olevien mainosten pitäisi lakata näkymästä sivustollasi 24 tunnin kuluessa.

Tilitason estäminen

Näin voit estää mainostajan URL-osoitteet kaikissa sovelluksissa AdMob-tililtäsi:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Eston hallinta.
  3. Klikkaa Hallinnoi mainostajien URL-osoitteita.
  4. Kirjoita mainostajien URL-osoitteet niille varattuun kenttään. Klikkaa Hae.
  5. Salli tai estä URL-osoitteita sivulla olevien hallinta-asetusten avulla. Estetyistä URL-osoitteista peräisin olevien mainosten pitäisi lakata näkymästä sovelluksissasi 24 tunnin kuluessa.
Voit estää tililläsi ja kaikissa sovelluksissasi yhteensä enintään 500 sovellusta.

Jos esimerkiksi estät tililläsi viisi sovellusta ja lisäksi 50 sovellusta yhdessä sovelluksessasi, olet estänyt 55 sovellusta 500 sovelluksen enimmäismäärästä.

Mainostajien URL-osoitteiden estämistä ei voi käyttää suurimpien sovelluskauppojen (esim. Google Play Kaupan ja Applen App Storen) estämiseen. Jos haluat estää nämä kaupat, ota meihin yhteyttä.

Mainosten estäminen URL-osoitteita muotoilemalla

Oheiset esimerkit näyttävät, miten URL-osoitteen muotoilu vaikuttaa mainosten estämisen laajuuteen.

example.com

Jos lisäät osoitteen example.com, seuraavat URL-osoitteet estetään:

• example.com
  • example.com/sivu
  • www.example.com
  • www.example.com/sivu
  • forums.example.com
  • forums.example.com/sivu
forums.example.com
Jos lisäät osoitteen forums.example.com, seuraavat URL-osoitteet estetään:
  • forums.example.com
  • forums.example.com/sivu

Seuraavia URL-osoitteita ei estetä:

• example.com
  • example.com/sivu
  • www.example.com
  • www.example.com/sivu
forums.example.com/sivu
Jos lisäät osoitteen forums.example.com/sivu, seuraava URL-osoite estetään:
  • forums.example.com/sivu

Seuraavia URL-osoitteita ei estetä:

• example.com
  • example.com/sivu
  • www.example.com
  • www.example.com/sivu
  • forums.example.com