Ad Review Center ja eston hallinta

Mainosten estäminen mainostajan URL-osoitteen perusteella

Voit estää tiettyjen mainostajien URL-osoitteista tulevien mainosten näyttämisen sovelluksissasi.

Voit estää kaikissa sovelluksissasi ja kaikilla tileilläsi kaikkiaan enintään 500 mainostajan URL-osoitetta.

Esimerkki: Estät 5 mainostajan URL-osoitetta tililläsi. Sen jälkeen estät vielä 50 mainostajan URL-osoitetta yhdessä sovelluksessasi. Nyt olet estänyt 55 URL-osoitetta 500 mainostajan URL-osoitteen enimmäismäärästä.

Voit estää mainoksia mainostajan URL-osoitteen perusteella seuraavasti:

Sovellustason estäminen

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse sovelluksesi nimi. Jos sovellusta ei näy uusimpien sovellusten luettelossa, valitse Näytä kaikki sovellukset ja etsi haluamasi sovellus kaikkien AdMobiin lisäämiesi sovellusten joukosta.
  4. Klikkaa Eston hallinta sovelluksesi nimen alta sivupalkista.
  5. Klikkaa Mainostajan URL-osoitteet.
  6. Kirjoita mainostajan URL-osoitteet niille varattuun kenttään.
  7. Klikkaa Estä URL-osoitteet. Estetyistä URL-osoitteista tulevien mainosten pitäisi lakata näkymästä sovelluksessasi 24 tunnin kuluessa.

Tilitason estäminen

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Eston hallinta.
  3. Klikkaa Mainostajan URL-osoitteet.
  4. Kirjoita mainostajan URL-osoitteet niille varattuun kenttään.
  5. Klikkaa Estä URL-osoitteet. Estetyistä URL-osoitteista tulevien mainosten pitäisi lakata näkymästä sovelluksissasi 24 tunnin kuluessa.

Mainosten estäminen URL-osoitteita muotoilemalla

Oheiset esimerkit näyttävät, miten URL-osoitteen muotoilu vaikuttaa mainosten estämisen laajuuteen. Mainokset on estetty URL-osoitteista, joissa on merkintä Peruuta. Mainoksia voidaan kuitenkin edelleen näyttää URL-osoitteista, joissa ei ole merkintää.

example.com

foorumit.example.com

foorumit.example.com/sivu

example.com Peruuta example.com   example.com
example.com/sivu Peruuta example.com/sivu   example.com/sivu
www.example.com Peruuta www.example.com   www.example.com
www.example.com/sivu Peruuta www.example.com/sivu   www.example.com/sivu
foorumit.example.com Peruuta foorumit.example.com Peruuta foorumit.example.com
foorumit.example.com/sivu Peruuta foorumit.example.com/sivu Peruuta foorumit.example.com/sivu Peruuta