Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Google Ads ‑asiakastunnus

Yksilöivä numero, joka on määritetty kullekin Google Ads-tilille. Löydät Google Ads ‑asiakastunnuksen seuraavasti:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Asetukset.
  3. Klikkaa Tilitiedot-välilehteä.

Google Ads ‐asiakastunnuksen kenttä AdMob-käyttöliittymän asetussivulla

Oliko tästä apua?
Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

true
' data-mime-type=
Ansaitse enemmän siirtämällä lisää mainosinventaaria hintatarjouksiin

Et ole vielä siirtänyt kaikkea hyväksyttävää liikennettäsi AdMob-hintatarjouksiin. Hintatarjousten avulla voit varmistaa, että saat parhaat mahdolliset tulot impressioistasi, kun mainoslähteet kilpailevat reaaliaikaisesti. Hyödynnä hintatarjouksia jo tänään, niin voit parantaa tulojasi ja tehokkuuttasi.

Siirrä nyt